0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Tomić kombinovao, dva omladinca startuju, dvojica ne smeju da dobiju žuti (SASTAVI)

Objavljeno: 10.04.16 u 15:25

Od 16 sati igraju se utakmice poslednjeg kola drugog dela Superlige Srbije, a među njima je i duel u Humskoj gde će se sastati Partizan i lučanska Mladost.

U slučaju pobede Partizan će zadržati drugo mesto odnosno u prvom kolu plej-ofa bi išao na gostovanje Crvenoj zvezdi te je Ivan Tomić zabrinut zbog mogućih suspenzija odnosno od trećeg žutog kartona strepe Ivan Bandalovski, Saša Ilić i Darko Brašanac.

‘ŽUTICA’: Evo kojih šest igrača bi moglo da propusti ‘večiti derbi’

Od njih trojice u startnih 11 nema samo Brašanca umesto kojeg je u timu povratnik Everton Luiz, ali došlo je do još dve promene. Umesto iskusnog Marka Jovanovića u timu je omaladinski reprezentativac Nikola Milenković, dok je Sašu Lukića u veznom redu zamenio takođe jedan od produkata Partizanove škole – Marko Golubović.

TOMI“ U PROBLEMU: Derbi diktira sastav tima Partizana za meč sa Lučancima?

Na drugoj strani trener Nenad Milovanović nije mnogo kombinovao u odnosu na prethodno kolo tj. samo je Matija Protić starter umesto Kitanovskog. Bivši igrač Partizana Predrag Luka utakmicu će početi sa klupe za rezerve.

PREDRAG LUKA: Ljut sam na Partizan, ali neću slaviti gol

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 30. kolo

Partizan – Mladost Lučani (16.00)

Stadion: Partizana
Sudija: Aleksandar Vasić

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Milenković, Gogua, Bogosavac, Everton, Kosović, Ilić, Golubović, Mihajlović, Božinov

Mladost Lučani: Krznarić, Šatara, Saničanin, Živanović, Rakočević, Luković, Gavrić, Milosavljević, Kitanovski, Jovanović, Čečarić

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter