5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HRVATI SE ŽALE: Čović ‘ismevao’ upravu Cedevite (FOTO)

Objavljeno: 09.04.16 u 15:05

Cedevita je zabeležila Pirovu pobedu protiv Crvene zvezde u Zagrebu, a hrvatski mediji su se malo bavili samom utakmicom koliko dešavanjima oko nje.

Tako su u centru pažnje bile Delije koje su došle u Zagreb, ali i vrlo brzo uhapšene od strane pripadnika MUP-a Hrvatske. Ipak, portal „24 sata“ se bavio i sukobom prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše Čovića i Cedevite. Tako je po navodima ovog medija, čelnik Crvene zvezde likovao kada je vidoe koliko je malo navijača došlo u halu „Dražen Petorivć“, i krenuo na sa „prozivkama“ na račun humanitarne akcije koju je organizovao zagrebački klub. Naime, Cedevita je skupila oko 32 hiljade kuna za obnovu tornja u Vukovaru, što je oko 4.250 evra.

NA BERLIN: Evo kako su Rusi najavili meč protiv Zvezde i šta za njih predstavljaju crveno-beli (FOTO)

– S ovim novcem ne možete da platite ni spomen ploču na vodotornju – navodno je rekao Čović, a potom se obratio predsedniku Cedevite, Veberu:

FOTO: 24 sata/Printscreen
FOTO: 24 sata/Printscreen

– Gde si humanitarac!

ZBOG OVE IZJAVE: Otkriveno zbog čega je Zvezda tužila Vujoševića

Veber je odmah uzvratio Čoviću tako što ga je oslovio kao tužibabu, zbog toga što je kontaktirao Evroligu uoči meča sa Cedevitiom i povodom humanitarne akcije za vodotoranj u Vukovaru. Nema sumnje da Crvena zvezda i Cedevita postaju „ljuti rivali“.

0
0
5 Komentara
  1. Ne gotivim ovog Covica,al ume covek da me nasmeje! A krosanani vecita paljevina…primaju se na Srbe,pa to ti je…

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo si naucio napamet sta kaze tvoj veliki guru fegetlija…
      Crkni od muke, ponavljajuci nebuloze, to vem jedino ostaje placizanovci…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter