2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠTA MUČI LJUBIMCA PARTIZANOVACA? Frustrira me ovo…

Objavljeno: 08.04.16 u 18:51

Jedan od najboljih napadača crno-belih u modernoj istoriji otkrio razlog sopstvenog nezadovoljstva.

Tokom intervjua koji je dao za portal „Hronikl lajv“, Aleksandar Mitrović je rekao da ga izluđuje kad mora da učestvuje u građenju akcije:

SEZONA IZ SNOVA: Titula sa Lesterom šalje ga pravo u Barsu

– Potrebne su nam lopte! Neophodno je bombardovati nas loptama, i mene i Papis Sisea! Izluđuje me kada na 20 metara od gola moramo da se dodajemo, rekao je Mitrović, a potom doao:

– Nema centaršuteva, a bez njih nema ni šuteva u gol. Meč sa Noričem pokazao je kako bi trebalo da igramo, tako volim. Imali smo prilika, i to je dobar putokaz, pogotovo za sredinu terena, završio je srpski reprezentativac.

NOVA PROVERA: Direktan prenos utakmice Partizan – Tamiš

0
0
2 Komentara
  1. Njihova sredina je, malo je reci uzas!Nema ni jednog igraca od cetvorice koji bi mi igrali u Surdulici.Mitre, budi lukav, uvek u izjavi kazi da su ti nedostajale lopte i centarsutevi, ada centarfor ne sme mnogo da gubi snagu na odbranu ili duboko ulazenje u gradjenje akcija. Onda je umoran na ppku i logicno bez punih pluca nema ni koncentracije ni efikasnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter