4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUROVSKI KRITIKUJE BOŽOVIĆA: Grofe, grešiš!

Objavljeno: 05.04.16 u 13:07

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde ne krije da se ne slaže sa aktuelnim šefom stručnog štaba tima sa Marakane.

Serija pobeda stala je na broju 24, i Zvezda se sad može bez presije posvetiti i matematičkom obezbeđivanju titule šampiona Srbije.

Svoje viđenje utakmice u Novom Sadu dao je i Boško Đurovski, inače bivši trener i fudbaler Zvezde:

– Jedino u Novom Sadu nije bilo golova u susretu između Vojvodine i Crvene zvezde. I, Božović je posle utakmice rekao da nisu pružili sjajnu partiju. S druge strane, Lalatović je s bodom donekle igračima vratio samopouzdanje. Svaka, inače, čast crveno-belima na paklenoj seriji od 24 vezane prvenstvene pobede, rekao je Đurovski „Žurnalu“, a potom dodao da se ipak ne slaže sa Božovićevom izjavom o rekordima i titulama:

– Ne bih se složio s Grofom da se rekordi pamte, a prvaci države zaboravljaju. To je zanimljivo statističarima i novinarima, a titule su – istorija. Ko danas zna da sam kao trener Zvezde triput zaredom pobedio Partizan, dok je trajno zabeleženo da sam osvojio „duplu krunu”, zaključio je Đurovski.

Crvenoj zvezdi potrebne su još tri pobede (protiv Rada, Borca i u prvom kolu plej ofa) kako bi i matematički obezbedila titulu. Pošto su, prema rečima Zvezdana Terzića, gorući finansijski problemi rešeni, stručni štab se može posvetiti pravljenju tima za napad na Ligu šampiona, što neće biti ni najmanje lako, jer je vrlo izvestan odlazak jednog od nosilaca igre. Ipak, danas je u javnosti isplivalo i ime prve mete Miodraga Božovića.

A da nije samo muški deo sportskog društva onaj koji izaziva pažnju javnosti, pobrinula se Nataša Kovačević.

0
0
4 Komentara
  1. Zvezda u prolecnom delu igra prilicno slabo.Pricali su da Grofove ekipe pocinju da igraju dobro tek posle 5-6 kola,koliko je sada proslo ali od one prepoznatljive i kvalitetne igre tokom jeseni,nema ni naglaska za sada.Ne bih voleo da i u kvalifikacijama tempira formu tek za 5-6 tekmu jer ce mo do tada ispasti iz kvalifikacija.Morao bi to podesiti da se krene odmah sa jakim tempom i kvalitetnom igrom jer ce imati okosnicu tima,kao sto ima i sada i bice mozda samo 2-3 promene.Sa Evropom se ne treba zezati.Uz malo srece u zrebu,moze se i do LS a LE je pod obavezom.
    Grujic jeste povredjen,ali je u prva 3 kola podbacio dosta,kao i Katai koji je katastrofa u prolecnom delu i novajlija Edson,koji generalno nema sta da trazi u ovom timu.Gruja ionako nece biti sledece sezone u timu a Katai je prvi koga bi trebali prodati a Edsona vratiti odakle je dosao.Imamo Babunskog na Grujicevoj poziciji a Ristic bi mogao Kataija da zameni ili dovesti nekog brzeg i probojnijeg bocnog veznog.

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu je Bosko,nikad se nijedan rekord nece nesto posebno pamtiti,kao sto se pamti i proslavlja titula.Mene,kao navijaca,uopste ne zanima ovaj rekord i da li je ostvareno 20.25 ili 30 pobeda.Bitno je da smo prvaci i da komsiju malog tamburamo u svakoj utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  3. Oprosti mu Bosko, covek ne zna sta je titula kao trener…zato se zadovoljava bizarijadom,
    skupljanju nekih sudijskih pobeda…uz obilnu pomoc glodjevica.Kad izadje u Evropu, fasuje od Qurayrata,
    a kad igra u kupu ,fasuje od Cacana pet komada! Veliki trenerski mag ….u paradajz sosu!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti.Kao prvo,nije mu Glodjovic sudio 25 utakmica a i na toj jednoj,koju stalno pominjete,nije nista pogresio.Prevideo je samo pomocni sudija ali je i to bio delic sekunde i dok se ne zaustavi snimak,ne moze se biti siguran jer je milimetarski ofsajd bio,dok penala nije bilo i ne svira se kad se napadac baci u odbrambenog igraca.Sve pobede su i vise nego zasluzene.Ako ce mo biti realni,mnogo vise su sudije svirale u korist partizana ove sezone,kao i prethodnih,nego bilo kog drugog kluba.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter