10
Domaći fudbal

SUMNJIVO: Da li je ovo bio penal za Crvenu zvezdu u 93. minutu?

Objavljeno: 02.04.16 u 21:30

Da li je Crvena zvezda u 93. minutu oštećena za jedanaesterac je pitanje koje je usijalo internet ove večeri.

Naime, igrao se 93. minut kada je Petković izveo dug aut, lopta je ušla u kazneni prostor Vojvodine, tamo je pogodila Pankova, čini se, u ruku, ali sudija Grujić nije pokazao na penal. Koje je vaše mišljenje?

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

Vojvodina je takođe tražila penal kada je Luković igrao rukom posle centaršuta Malbašića.

0
0
10 Komentara
  1. Grobarima je 5 godina unazad svirano 50%penala od toga 25% posle 80-og minuta pri rezultatu 1-1 da bi partizan dobio sigurnu pobedu..prema tome TISINA grobari..da se ja pitam i zvezda i partizan u drugu ligu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas cudno da za egipcane ovo nije svirano njima se svira i ono sto jeste i ono sto nije penal ,ofsajd… Naravno nema govora o penalu ali da skupljacima perja ovo nesviraju dali je moguce.

    0
    0
    Odgovori
  3. Lopta pogadja ruku koja je u prirodnim polozaju, nema govora o penalu, isto kao sto nema govora o penalu kada je lopta pogodila u ruku Lukovica. Poyy

    0
    0
    Odgovori
    • Apsolutno se slazem da nije bilo penala ni za Vosu ni za Zvezdu jer takve situacije nisu za penal.Doduse,da je bilo na utakmici partizana,to bi milion posto bilo svirano u korist komsije malog jer smo svedoci decenijama da im se tako nesto redovno svira.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ruka ide od lopte… nigovora o penalu…. Naucite malo pravila pa onda komentarisite a i vi u HOTSPORT.RS pre nego napisete ovakav naslov ako niste sposobni da protumacite pravila fudbala konsultujte nekog strucnjaka… Sta ima sumnjivo ako ruka ide OD LOPTE i ona ga pogadja? Sta je tu sumnjivo i sta nije jasno? Intencija igraca je da skloni ruku a ne da dodirne loptu… Ko sve danas pise tekstove…

    0
    0
    Odgovori
    • Realno je da si ti zvezda koliko i ja franjevac, a ako si stvarno zvezdaš drugarski savet idi kod očnog još nije kasno za tebe sinak.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter