0
Evropske lige

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Juventus dovodi novu brazilsku zvezdu?

Objavljeno: 29.03.16 u 22:10

Juventus je postigao dogovor sa ekipom Korintijansa oko dovođenja mlade zvezde ove brazilske ekipe, 18-godišnjeg Mateusa Pereire.

Šampion Italije je pobedio francuski Pari Sen Žermen u trci za potpis mladog Pereire, a ovaj transfer „staru damu“ će koštati svega nešto više od dva miliona evra.

U Torinu, talentovanog Brazilca upoređuju sa mladom nadom „bjankonera“, Kipraninom Grigoriosom Kastanjosom, jer kako navode iz kluba obojica imaju tu mogućnost da pokriju pozicije u napada kao i duboko u veznom redu.

Kako se kraj sezone bliži, u upravi torinskog kluba su izgleda rešeni da se osiguraju za sopstvenu budućnost dovodeći mlade talente iz svih delova sveta, pogotvu iz Južne Amerike. Sličan primer poslovanja italijanskog kluba imamo i sa mladim defanzivcem Rožeriom koji je iz redova Internasionala prešao među omladince Juvea, a trenutno se nalazi na pozajmici u ekipi Sasuola.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter