20
Košarka

POLICIJA NA VRATIMA: Privode Duška Vujoševića zbog Crvene zvezde?!

Objavljeno: 25.03.16 u 09:25

Bivši trener Partizana, a sada francuskog Limoža pokušao je da objasni celu stvar…

Iako je već mesecima van Srbije i srpske košarke, Duško Vujošević će imati ozbiljnih problema zbog ranije izrečenih izjava o dva kluba Crvene zvezde, sa Malog Kalemegdana i iz Železnika. Naime, kako ‘Kurir’ prenosi, bivši trener Partizana biće priveden zbog rušenja ugleda ova dva kluba u vreme kada je bio trener KK Partizan.

Navodno je Vujošević spornim izjavama o nastanku nove Zvezde i njenom vlasništvu srozavao ugled kluba i smanjivao njegovu kreditnu sposobnost. On je tada govorio da je to privatni klub Nebojše Čovića zbog čega su bile podnete i privatne tužbe njih dvojice koje su kasnije povučene.

Ostala je ova od strane dve Crvene zvezde, a kako se Vujošević nije pojavio na ročištu, sudija je dao nalog za njegovo privođenje.

Vujošević je, stoga, vrlo ogorčen ponašanjem države i srpskog sudstva.

– Šta da vam kažem, očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana i mobing. Imao sam poverenja u pravosudne organe, a onda vam se desi nešto ovako. Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode – rekao je za ‘Kurir’ Duško Vujošević ovim povodom.

Pokušao je iz svog ugla da objasni o čemu se zapravo radi:

– Svi znaju kakav je sukob u pitanju. A i poznato je ko je u pravu. Kad me je Čović tužio, u konsultaciji s advokatom podneo sam protivtužbu. Kasnije je došlo do povlačenja tužbi između nas, ali je ostala tužba Crvene zvezda iz Železnika i Crvene zvezde iz Beograda, a za tu tužbu tada nisam znao. Ona je na istim osnovama kao i ona Čovićeva. Ja sam o Zvezdi iznosio stvari koje su bile aktuelne i za koje sam smatrao da javnost treba da ih zna. U tužbi sada pominju da sam srozavao ugled kluba i smanjio kreditnu sposobnost, a bili su u blokadi – razočaran je Vujošević.

0
0

20 Komentara

  1. Hahahaha, odmah uhapsiti velikog kriminalca Vujosevica i osuditi ga za sve nabijene komplekse vladajucoj garnituri ove zemlje, sa njihovim privescima. To ste je nekoliko osnovanih pa ugasenih crvenih zvezda zavrnulo drzavu za porez sa svojim guruuom, nije vazno. Pre ili posle ce nezavisno sudstvo utvrditi da je tu sve cisto i da sve osnovane i ugasene zvezde mogu da sude ko god da ih je ponizavao u proslosti. Zivela banana drzava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iako sam navijac zvezde –realnost i stvarnost pokazuju da je u ovm slucaju nerado kazem DV potpuno u pravu, jer kako sada pojavljuju se dve tuzbe jedna CZ iz Bgd-a jedna iz CZ iz Zeleznika, budimo realni sami prema sebi i pogledajmo, istini u oci i shvatimo da se zaista radi o prevari veka u sportu, jer cinjenica je da se gosp[. Covke Naocaric sluzio necasnim radnjama kako bi otpisao dug stvarne CZ i formirao novi nadenuvsi samo ime ovom prekrstenom klubu iz Zeleznika, sada se mi navijaci radujemo njihovom uspehu ali nam to zamagljuje vid i ne vidimo sustinu stvari–odnosno prevare i pljacke, ovakvim cinom zivimo u zabludi, i laznim uspesima se radujemo, dok je sve to na teretu KOSOVA I METOHIJE I JUGA SRBIJE koje je ovaj vajni kriminalac ojadio, pa se bojim da ce to da nam se obije o glavu i da ce uskoro doci po naplatu. Kao coveka slabo ali kao strucnjaka DV je zaista treba ceniti iznedrio mnoga imena kosarke, i svaka cast, a izgleda da ce njegove reci i protiv Covketa i o njegovom radu van zakona biti istinite, ustvari jesu, ali ocigledno da je isti pod zastitom vlasti drzave, i zato apelujem za spasenje naseg sporta u celini bilo da smo partizanovci i zvezdasi ovakve ljude treba smestiti u aps i proterati iz srpskog sporta,

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve se vraca sve se placa,slali ste gospodina Covica u zatvor,ali on je dokazao da je nevin.A sad vam stizu dugovi za naplatu.Stavljena je tacka na crno belo a sad ce i debeljko u robiju.Glodari verujem da vam je tesko ali morate izdrzati bice vam jos teze,samo polako.

    0
    0
    Odgovori
    • A gde je to dokazao nevinost tvoj Čovic.Pa nije valjda da si spreman zbog sporta na sve pa i da lažeš.E ja sam nekad mnogo voleo sport dok se ovi nisu pojavili.Ovo je drugi klub,pa sam Čovic kaže da svi trofeja koje osvoji Zvezda Telekom idu Ka Crvena Zvezda,moram da priznam nerado da je Vujošević u pravu.

      0
      0
      Odgovori
    • Dule,vi kada ste pravili tehnicko sprtsku saradnju sa klubom iz druge drzave,niko nije pricao o tome!Dva kluba iz dve drzave,dva grba na dresu,to nema ni u Zimbabveu.Ovde je uradjena preregistracija firme,menjana adersa,kao i svaka firma koju su politicari unistili,da bi mogla firma da funkcionise i otplacuje dug (reprogram).Niko nije trazio krivca,ko je doveo Kk.Zvezdu do stecaja,zasto?Jednostavno politicari napunili dzepove kao i kod vas,niko ne prica ko je uzeo lovu,nego samo koliki je dug.Zvezda je jedna jedina i tu nema greske,koliko je klubova menjalo adrsu i grb?Pocni od Reala iz Madrida oa nastavi dalje.pozz

      0
      0
      Odgovori
  4. Nije robijao zbog prebijanja sudija u Vrscu,mora sada.Svinja da pljuje Zvezdu koja mu je 90tih davala hleb.Zvezda kada je osvojila evro trofej Dule je cuvao stoku po livadama u C.gori.Gde je igrao kosarku Vujosevic,na koji nacin je mogao sa 26-7god da bude trener,a pri tom nije pipnuo kosarkasku loptu.Smesmo komunisticko vreme.Mozes sta hoces samo budi njihov i ne slavi BOZIC!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. KOJA zvezda, ONA ili OVA, Zeleznik ili BG…??!! .!. XXAAXXAA .!. Prvo neka se „TI“ iz zvezde DOGOVORE, KO je KO, pa tek onda neka TUZE, a ne ovako, k’o na pijaci .!. XXAAXXAA .!. TUZIBABEEE

    0
    0
    Odgovori
  6. Boli to sto si ih ugasio pa sada hoce da se svete. Premijer i njegovi ljudi hapse sportske radnike, zemljoradnike , oduzimaju decu roditeljima…a kriminalci Covic, Djilas, Terzic…vedre i oblace

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter