4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Nismo još odustali, tu smo!

Objavljeno: 24.03.16 u 12:00

Skoro mesec dana posle završetka Jadranske lige i više od mesec dana pre početka Super lige, košarkaši Partizana vredno treniraju, spremaju se za prijateljske utakmice i čekaju početak domaćeg takmičenja.

– Tu smo, još odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno, rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.

Partizan je 29. februara završio Jadransku ligu pobedom nad Cedevitom, posle čega je trenirao još sedam dana, a onda je ekipa dobila sedam dana ponovo, da bi se u ponedeljak ponovo okupila i nastavila da radi. Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.

– Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo, rekao je Džikić.

Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.

– Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je…igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom u drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima, rekao je Džikić.

0
0
4 Komentara
  1. jbmt zivote, neko ne igra po 2 meseca , ne moze da nadje ekipe za sparing, nema ga u javnosti a neko igra EL, top16, top 8 a mozda i vise od toga, finale ABA, tekme svaki drugi dan, pune hale, pare kaplju na sve strane pa posle kukamo na CIU, BIU… Slabi smo , tj losi, pare od prethodnih 15 EL sezona nam pokupise trener (u kog se kunemo) i uprave… Mozemo mi da ih zovemo kako hocemo fmp, diva… ali u EL igra CZ i titule uzimaju oni a mi se zanosimo da sakrijemo nasu muku a Mega nas preskocila odavno po kvalitetu a tek ce nas ubiti i jedni i drugi u nasoj propaloj ligi !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter