6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Odnosi sa FSS su katastrofalni

Objavljeno: 23.03.16 u 23:29

Generalni ekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije zadovoljan odnosima kluba iz Ljutice Bogdana i nacionalnog saveza, ali veruje da će sledeći izbori u FSS doneti velike promene.

– Odnosi su nikakvi i drago mi je zbog toga. Uskoro su izbori i verujem da Karadžić nema šanse ni da se kandiduje. Voleo bih da ipak, pretenduje na funkciju i da srušimo mit o njegovoj nepobedivosti jer je mnogo zla naneo Zvezdi, jasan je Terzić.

Terzić se po ko zna koji put osvrnuo na rezultate Partizana proteklih sezona:

– Dug je period iza nas u kojem su ljudi koji su vodili ovu zemlju bili naklonjeni Partizanu. Produkt toga bio je Teleoptik, uspesi i mnoge druge stvari. Svako ko želi da pomogne Zvezdi je dobrodošao, zaključio je Terzić.

0
0
6 Komentara
  1. Nista lepse, nego kad se silovani i izfrustrirani glodari samo oglase na Zvezdinoj vesti… Fali samo onaj glodar do jaja, sa svojim urnebesnim komentarom, ali cekamo, verovatno ga skolica zadrzala…

    0
    0
    Odgovori
  2. Srbijo, na pravom si putu oporavka … u borbi protiv KORUPCIJE i KRIMINALA … razvoja … ?! dok ti se se ovaj i ovakvi tipovi: srbi, pravoslavci, patriote … ??? svakodnevno obracajuci sa : MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA … a sve u cilju da opravdaju izvrsene PLJACKE NARODA, PLACKE u toku … i one PLJACKE koje slede …

    0
    0
    Odgovori
  3. Indira i hit ***Lopov lopova lako oseti—-znas ti ko sam ja —-znam ja ko si ti—-hajde dodji mi devojko devojce—ukrascu ti sve —sve dok se kriminalci izFSS–a i klubova ne pohapse i proteraju iz srpskog fudbala nema njemu ozdravljenja, ovako i sa ovakvima ce bolovati do konacne smrti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sigurno je tako! Terzić rovari i postavlja svoje poltrone da rade samo za veliki prokekat.Prosto je za neverovanje koliko mu smetaju pošteni radnici i oni koji se u ovakvim uslovima bore za naš fudbal. Ne treba nam liga. Dovolkan je jedan klub i svi da rade u savezu kako Terzić kaže. Kada to postigne, odnisi će biti super.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter