7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YouTube/News All Around The Globe

HRABRO: Pesma navijača Crvene zvezde u Zagrebu (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.16 u 11:45

Crvena zvezda je sinoć u Zagrebu savladala Cedevitu 73:65 i plasirala se u finale ABA JTD lige.

Ipak, ono što je ostavilo daleko veći utisak jeste to da je srpski tim imao veću podršku u Zagrebu od svog rivala. Naime, navijači Crvene zvezde su ponovo došli u velikom broju u Dom sportova kako bi pružili podršku voljenom klubu. Pristalice crveno-belih su bile toliko glasnije od domaće publike, te se činilo da se meč igra u Beogradu, a ne prestonici Hrvatske. Pogledajte kako su igrači i navijači proslavili pobedu u Zagrebu.

(Izvor: YouTube/News All Around The Globe)

Deo slavlja koje je trajalo dugo posle meča možete da pogledate OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Zahvalio bih grobaru do koskice kao i svim drugim CRNO-BELIM navijačima Cedevite sto su i sinoc ispoštovali i verno gledali MOJU ZVEZDU i da ih podsetim da sutra treba da navijaju za Lokomotivu.

    0
    0
    Odgovori
  2. svaka cast zemljacima iz Krajine! ponosan sam na vas! uvek nas je bilo uz Zvezdu i u Bariju i na marakani i u maksimiru! delija53

    0
    0
    Odgovori
  3. Direktno iz fabrickog kruga u Zelezniku ( radnici, menadzeri, cistaci i skupljaci osnovnih sirovina-sekundarnih ) poveo ih gazda i naravno-platio .!. XXAAXXAA .!. coki-platiii nassss

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter