11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U ZAGREBU U ČUDU: Komentatori imaju nagradno pitanje, znate li odgovor? (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.16 u 22:18

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa ABA lige pošto su i u revanšu savladali Cedevitu, ovog puta pred njenim navijačima.

Iks faktor ovog duela bio je drugi centar crveno-belih Valdimir Štimac koji je u ovom duelu bacio u zapećak Maika Cirbesa, a upravo on sa Kvinsijem Milerom bio je tvorac preokreta u trećem periodu.

Komentatori koji su ovu utakmicu radili za hrvatsku sportsku javnost jednostavno su bili u čudu i pitali su se „Zašto niko ne zatvori Štimca?“


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Štimac je utakmicu završio sa 17 poena i šest skokova za 17 i po minuta u igri, a na polovini četvrte četvrtine morao je da napusti teren pošto je zaradio petu ličnu grešku.

Kako su sami rekli pitanje je nagradno, a šta su nagrade i na koju adresu možete da šaljete odgovore nisu saopštili.
Znate li ko je izveo najbolji potez meča?

0
0

11 Komentara

    • FMP je dosao do titule u KLS ubedljivo,kao sto ce CRVENA ZVEZDA doci do titule u ABA i nasoj ligi.Sva sreca pa je otisla bivsa vlast i vi,komsije mali,ne mozete vise krasti i otimati,kao sto ste radili uz amin Tadica i Dacica.Sada titule osvaja suvi kvalitet uz posteno takmicenje,gde su svi isti.Nacekaces se ti jos dugo dok ne ode ova vlast ali i tada ce Zvezda gospodariti ovim prostorima.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ali stvarno ljudi ovaj glodar je postao dsadan i sam sebi pa ga je najbolje ignorisati pa nek sam sebi daje replike.Pozzzz

    0
    0
    Odgovori
  2. Od sad samo prochitam vest, shta ima novo i ne ulazim vishe u komentare!!! A to bih preporuchio svima, osim GDK, jer mora negde, chovek negde da se prazni!!! Ipak mu nije lako!!! Grobare, imash moju podrshku za porukice, pa chukaj do mile volje, a mi odosmo u Jevropu!!! Xaxaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Iz dugogodisnjeg iskustva, gazde mu (a i gazdinih „saradnika“, sto iz fkcz, sto iz koord. tela), UNAPRED je „izgubljena bitka“, bar sto se „zatvaranja“ tice …..Aboliraniiiii

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Iz dugogodisnjeg iskustava, gazde mu (a i gazdinih „saradnika“, sto iz fkcz, sto iz koord. tela), UNAPRED je „izgubljena bitka“, bar sto se „zatvaranja“ tice …..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter