4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA JE ZADRŽALO DELIJE? U Pazaru nema navijača Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.16 u 15:08

Iako je bilo najavljeno da će utakmici 26. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde biti pristuno oko 500 navijača beogradskog kkluba njih i dalje nema na stadionu u gradu kraj Jošanice.

Iako je za njih bio predviđen sektor na istočnoj tribini gde se nalazi i određen broj pripadnika žandarmerije Delije se još uvek nisu pojavile na mestu koje je za njih predviđeno. Za sada nije poznat razlog zbog kog Beograđani nisu od prvog minuta na utakmici.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

Odmah po prvom sudijskom zvižduku usledio je i kraći prekid pošto su domaći navijači u teren ubacili papirne trake.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

EDIT: U 8. minutu na istočnu tribinu pojedinačno su počele da ulaze Delije, ali još uvek nema organizovanog navijanja.

0
0

4 Komentara

  1. Jedan sam i ja koji nije hteo na stadion jer se na vreme proculo sta ce se desiti na tekmi, da je mec smejurija i da ce moja zvezda proci sa rekordom, i da jednostavno nemamo sta da gledamo kada se unapred znalo i pricalo u gradu ko ce biti pobednik i cak i rezultat se pominjao.Drago mi je zbog pobede ali mislim da smo malo preterali u euforiji, jer ocigledno kad protivnik ne moze u protivnicku on pogadja svoju mrezu, bojim se da nam se ovo kasnije ne obije o glavu kada na leto pocnemo pohod na JEVROPU,

    0
    0
    Odgovori
    • Ma jeste, inace je poznato da kad „pustas“ nekog da te pobedi, onda ga pustis i da te ponizi sa 0:4 na tvom terenu, jel da?! Vidim ja da ti nisi ni Delija, niti si ikada sutnuo konzervu na ulici….

      0
      0
      Odgovori
      • svaku zvezdinu vest si propratio komentarima, idi se pogledaj u ogledalo i pitaj se**imam li oci da vidim, ko sam, sta sam, i dali zaista postojim, da li je ovo samo san ili istina sta se desava u zemlji Srbiji, i da li cu od sutra bolje ziveti, posto smo postali rekorederi u Premijer jelen sramnoj ligi**

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter