9
AdmiralBet ABA Liga

MRŠIĆ ISKRENO: Mesta u Evroligi ima samo za jedan tim, a to je Zvezda

Objavljeno: 22.03.16 u 23:19

Iako je pre meča bilo manjih čarki putem izjava, trener Cedevite čestitao je Crvenoj zvezdi na zasluženom prolasku u finale ABA j.t.d. lige.

– Nažalost, samo jedna ekipa može da ide u Evroligu i izgleda da će to biti Zvezda. Sasvim zasluženo, najbolji su bili ove sezone i čestitam im na tome – rekao je Mršić posle večerašnjeg meča u Zagrebu.

Mršić je kratko prokomentarisao i večerašnji meč i uzroke poraza njegovog tima.

– Trebalo je da imamo veću razliku u prvom poluvremenu, ali smo promašivali otvorene šuteve za tri poena. U drugom delu je došla do izražaja veća fizička moć igrača Zvezde i energija – dodao je Mršić.

Cedevita je ovim porazom ostala bez plasmana u Evroligu i najverovatnije je očekuje ‘selidba’ u Evrokup.

– Igraćemo kako neko drugi odluči, mi ćemo na terenu provoditi ono što neko drugi zamisli – zaključio je Veljko Mršić.

0
0
9 Komentara
  1. CEDEVITA je vestacki klub, pozorisni, bez publike i energije. Oni su nesto kao srpska Mega tako da je i ovo od njih…… mnogo. Mada, kako su im sudili ocekivao sam da ce lagano da dobiju

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Svetinja je redovno rastavljala i odjavljivala sa ovog sveta i ovaj bankomat-mutant, samo kasno Marko na Kosovo stize, a mozda i NE .!. XXAAXXAA .!. Vracamo nase novce sa KiM, kao i utemeljivaca i najveceg Sampiona Srbije-KKP na svoje prirodno mesto, dato od Boga na prvo mesto Srbije-USKORO, PONOVO, ZAUVEK !!!………………………………………

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Svetinja je redovno rastavljala i odjavljivala sa ovog sveta i ovaj bankomat-mutant, samo kasno Marko na Kosovo stize, a mozda i NE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Tibsi covece izgubljen slucaj. Uvek prvi ostavljas komentar na vest o Zvezdi. Nadji devojku i provedi se malo. Izgleda da ti se zivot svodi na nadu da ce Zvezda da izgubi neku utakmicu. Bolje prati sta se desava u tvom klubu dok ste nagodisnjem odmoru.

      0
      0
      Odgovori
  4. ..Al’ zato stoji i dalje ona njegova izjava i cinjenica sa cokijem i ogledalom..mislim, osim sto NE SME da se pogleda (odlicno znamo zbog cega), ON jadan, ne moze ni da hoce, PREVISOKO JEEEEEEEE, a hoklice nema u bliziniiiiiiii, kao ni MERDEVINAAAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter