0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LOŠE ZVEZDINO POLUVREME U ZAGREBU: Cedevita odnela prednost na pauzu (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.16 u 21:02

U prvom poluvremenu druge utakmice polufinala plej-ofa ABA lige, koje je trajalo punih 55 minuta, pet poena prednsoti stekla je Cedevita (39:34).

Utakmica je potpuno ispresecana prekršajima i slobodnim bacanjima, čak 16 su ih izveli igrači domaćeg tima. U meču bez ritma umorni crveno-beli su u serijama ubacivali, ali su u serijama i gubili lopte odnonso imali su čak 11 za 20 minuta igre.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

Vajt i Pulen predvode hrvatskog šampiona sa po 11 poena, dok je u timu Dejana Radonjića najefikasniji Dangubić sa sedam poena. Crveno-belima u napadu fale dvojica najboljih igrača – Cirbes je postigao samo četiri poena, dok se Miler uopšte nije upisao u strelce.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

Svakako bi trebalo napomenuti i da su sudije vrlo brzo „napunile“ prekršajima Marka Gudurića i Vasilija Micića (po tri) odnosno Tarensa Kinsija koji je posle samo nekoliko minuta zaradio dve lične greške.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter