1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLE GARANCIJE: Odlične vesti za Zvezdu pred gostovanje u Novom Pazaru

Objavljeno: 21.03.16 u 09:56

U jednom od najtežih gostovanja u Superligi Crvena zvezda će biti pojačana.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da će Crvena zvezda gostovati Novom Pazaru bez prisustva publike, pa je to brzo demantovano, ali je ostala sumnja u to hoće li Delije moći da prisustvuju odloženoj utakmici Superlige Srbije koja će se odigrati sutra.

Sada su konačno stigle garancije da će pristalice crveno-belih ipak biti na stadionu i to njih 500 koliko je karata obezbeđeno za gostujuće navijače.

– Gostujući klub stoji iza dolaska svojih navijača, za koje je predviđeno tačno 500 mesta na istočnom sektoru. Te ulaznice prosleđene su rukovodstvu Beograđana, a posebno su obeležene da ne bi bilo zloupotreba – objasnio je potpredsednik Novopazaraca Almir Brunčević.

Za ovu utakmicu kapacitet stadiona kraj Jošanice biće smanjen sa osam na šest hiljada mesta, od čega će 5.500 biti domaćih, a 500 gostujućih navijača.

0
0
1 Komentara
  1. Lepo od njih i takp bi trebalo biti na svakoj utakmici a ne zatvarat sektore ili zabranit gostujucim navijacima da dodju bodrit svoj tim uz fer ponasanje i bez incidenata. Ima i normalnih ljudi u ovoj zemlji valjda..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter