4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Ovo prvenstvo nije normalno!

Objavljeno: 21.03.16 u 14:35

Crvenu zvezdu očekuje susret sa Novim Pazarom na gostujućem terenu, kada će pokušati da zabeleži 24. uzastopni trjumf.

Pred susret sa Pazarcima, trener Zvezde Miodrag Božović nije krio da bi mu prijalo kada bi njegov tim oborio rekord Slavoljuba Muslina:

– Velika serija pobeda je iza nas, svi očekujemo novu protiv Novog Pazara i bilo bi lepo kada bismo je ostvarili i kada bismo ostali zabeleženi kao generacija sa najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde. Neće biti lako u Novom Pazaru, kao što nijedna prethodna utakmica nije bila laka. Spremni smo i svesni kakva nam se šansa ukazuje, rekao je Božović na konferenciji za novinare pred put u Novi Pazar.

Odloženi meč 26. kola na programu je sutra od 15 časova. Pored (najverovatnije) lošeg terena, crveno-bele očekuje i izuzetno mali teren, što Božović ne smatra problemom:

– Bilo bi dobro da teren bude dobar, ali on će biti isti za obe ekipe. Ako bude loš biće velika borba a nadam se da ćemo mi pobediti. Što se tiče veličine terena, nama je naš domaći teren najmanji, jer imamo najmanje prostora za igru, pošto se na „Marakani“ svi brane.

Božović se dotakao i igrača koji do sad nisu igrali toliko:

– Da je ovo normalan šampionat verovatno bismo im pružili šansu, ali pošto je ovo eksperimentalni šampionat moramo da budemo oprezni sve dok matematički ne obezbedimo titulu. Moramo da napravimo što veću razliku pre početka plej-ofa, kako bismo mogli da pružimo šansu i ostalim igračima, naveo je on.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 74 boda, a Novi Pazar zauzima 12. mesto sa 27 bodova.

0
0

4 Komentara

  1. ja neznam sto se pale mamlazi i komentarisu nesto a nemaju pojma idi u NIS pa tamo komentarisi sta ako je petarda pogledaj tabelu decko to nece moci nijedan klub da uradi u ovoj zemlji vi samo mozete da sanjate o ovakvim situacijama

    0
    0
    Odgovori
  2. ШТО НЕ ПОМИЊЕТЕ ПЕТАРДУ ОД БОРЦА У КУПУ НА СРЕД МАРАКАНЕ?ЈЕСТЕ КУП,АЛИ ЈЕ ПЕТАРДА!ПРОБУДИЋЕ СЕ И ОСТАЛИ КЛУБОВИ У СРБИЈИ,ПОЛАКО.ЈЕБАЛИ ВАС И ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН ВИШЕ!МЕРАКЛИЈА НИШ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter