3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN LEŠNJAK: Partizan je institucija, ali nije nepobediv!

Objavljeno: 19.03.16 u 14:45

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veoma neizvesna utakmica protiv Partizana u Super ligi Srbije i dodao da je veoma bitno da njegovi fudbaleri svih 90 minuta budu koncentrisani na teren.

– Očekuje nas dosta taktičkog nadmetanja. Oni na poslednje tri utakmice nisu primili gol… Siguran sam da će biti veoma interesantna, dobra i kvalitetna utakmica, sa dosta šansi na obe strane. Mislim da će biti rešena nekom sitnicom, nekim detaljem, a u čiju korist, pa onog koji bude imao više koncentracije – rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Čukarički će sutra na svom stadionu dočekati Partizan u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

– Moji igrači su spremni. Znamo kako i na koji način igra Partizan. Bitno je da moja ekipa bude koncentrisana na teren svih 90 minuta. Ukoliko bude tako, ne bi trebalo da bude problema – kazao je Lešnjak.

– Partizan je dobra ekipa, izbalansirana… Imaju starije igrače, nosioce igre i dosta mladih, koji donose prednost na terenu. Oni su klub s tradicijom, institucija, naravno uz Crvenu zvezdu, a Čukarički gradi svoju svetlu budućnost. Vremena se menjaju i drago mi je što Partizan nije favorizovan toliko, što znači da se ovde dobro radi – dodao je on.

Lešnjak je rekao da za sutrašnju utakmicu zbog povreda nisu spremni Lukas Pijasentin, Branislav Janković i Tijago Galvao.

Desni bek Čukaričkog Filip Stojković ulogu favorita prepustio je Partizanu.

– Očekuje nas teška utakmica… Oni su favoriti, ali ćemo mi izaći najbolje što možemo, da se borimo… Verujem da ukoliko svi pružimo maksimum možemo do povoljnog rezultata – rekao je Stojković i dodao da je s jedne strane dobro što je ekipa imala vremena da se bolje upozna s novim trenerom Milanom Lešnjakom.

Utakmica na Banovom brdu izmedju Čukaričkog i Partizana igraće se sutra od 19.00 na Banovom brdu, a karte za ovaj meč mogu se kupiti na blagajnama stadiona po ceni od 400 i 500 dinara.

0
0
3 Komentara
  1. Nikad nije bio institucija i nikad nije bio nepobediv,pogotovo ne sada,kada imate za klasu bolji tim od njih i kvalitetnije igrace.Stavi u tim samo Radonjica i Knezevica i oni ce ih sami pobediti.Uz Pavlovica u spicu,Matica,Srnica i Bojica u veznom redu,Stojkovica i Zivkovica na bekovima a Ostojica i Pjasentina na stoperima i to je to.Naravno,tu su i Mandic,Regan i ostali,ako je neko od navedenih povredjen ili pozuteo.

    0
    0
    Odgovori
      • Ne mogu u tim samo dvojica igraca da budu,glupane.Receno je koji ce ih razbiti a ostali moraju biti u timu.Budale kao ti uopste ne razumeju fudbal a hteli bi da komentarisu nesto u vezi toga.Navedeni su ostali igraci da bi se uporedila dva tima i videlo koliko je Cuka kvalitetnija.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter