0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBIMAC DELIJA PORUČUJE: Moramo ostati fokusirani i čvrsto na zemlji

Objavljeno: 18.03.16 u 11:02

Crveno-beli u subotu dočekuju SPrtak u okviru 25. kola Super lige i ukoliko pobede izjedančiće klupski rekord.

Levi bek Crvene zvezde, Luis Ibanjez za vrlo kratko vreme postao je ljumimac navijača, za koje kaže da su najzaslužniji za dobre partije koje pružaju on i njegovi saigrači:

– Podrška navijača. Što ih je više mi igramo bolje. Puno to znači. Atmosfera koju prave je sjajna, a to govorim kao neko ko je doživeo i atmosferu u Argentini. Podrška i pritisak koji prave na rivala je od velikog značaja za nas. Zato ih pozivam da nam maksimalno pomognu, da se rival još u tunelu, pre izlaska na teren uplaši onoga što ga čeka kada meč počne, kaže Ibanjez.

Od kada je došao u Zvezdu, Argentinac je postigao osam golova na 24 utakmice. lai one najlepše dao je iz slobodnih udaraca:

– Slobodnjaci su moja specijalnost i zaista volim da ih izvodim. Dobro mi ide. Ali, generalno ne razmišljam o tome da li ću biti u prilici opet da dam gol. Bitno mi je da sve zadatke koje dobijem od šefa odradim kako treba, a ako bude prilike da se šutne, biću spreman, poručuje kroz osmeh ljubimac Zvezdaša.

Za kraj, Ibanjez se osvrnuo na obaranje rekorda od 23 utakmice bez prvenstvenog poraza i naglasio da neće biti lako da se to ostvari:

– Neće biti lako. Imamo rivala koji ovog proleća igra veoma dobro. Znaju da se brane, ali i da stanu na loptu. Ipak, naš motiv je veliki i zapećemo iz sve snage da dođemo do rekorda i uđemo u istoriju kluba. Polako, idemo korak po korak. U dobroj smo situaciji, ali ne brzamo. Moramo ostati fokusirani i čvrsto na zemlji, zaključio je Ibanjez.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter