6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EKSKURZIJA: Zvezda kreće na proputovanje od Malage preko Zagreba do Krasnodara

Objavljeno: 16.03.16 u 12:42

Crvena zvezda će za svega sedam dana proputovati kroz čitavu Evropu.

Pao je PAO, pala je i Cedevita. Košarkaši Crvene zvezde sada sa osmehom na licu se spremaju za ništa manje važan duel sa Unikahom u Evroligi. Pobeda nad timom iz Malage značila bi crveno-belima borbu za treće mesto u grupi. Ipak, ono što je otežavajuća okolnost za košarkaše Zvezde jesu duga putovanja. Naime, četa Dejana Radonjića će za svega sedam dana proputovati kroz celu Evropu.

U četvrtak se kreće put Malage gde će Crvena zvezda u petak od 20.45 „ukrstiti koplja“ sa Unikahom, potom sledi povratak u Beograd, pa pravac Zagreb i meč sa Cedevitom u plej-ofu ABA JTD lige. Taj meč na programu je u utorak od 20 časova, da bi Crvena zvezda odmah potom u sredu krenula put Rusije na meč sa Lokomotivom u četvrtak u Krasnodaru. Teškog rasporeda su svensi crveno-beli.

– Da, istina, nećemo dugo biti kod kuće. Čeka nas težak i naporan raspored, ali verujemo da ćemo uspeti da sve to iznesemo uspešno. Nekoliko igrača je baš bilo dosta potrošeno sada protiv Cedevite, ali imamo dugu klupu i mislim da smo to pokazivali cele sezone. Mislim da ćemo izneti ovaj period dobro – rekao je Marko Simonović, a preneo Mondo.

Podsetimo, Crvena zvezda u petak igra meč 11. kola Top 16 faze Evrolige protiv Unikahe od 20.45.

0
0

6 Komentara

  1. REALNO sibe bre sa ovog sajta ovo je mesto za sampione a ne za franjevacke pudlice…….sibe u zapresic crvi,sto ste putovali putovali ste!!! Sledeca velika ruta za vas je Smederevo tu vam je plafon miseviiiii!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Reče fmp-ilr-ciganče i ostade živo… Čokijevi mutanti to ste vi i to je fakat. Možete pisati šta god hoćete tako je, ali upamti dečačiću da svako brdo ima svoju strminu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter