13
AdmiralBet ABA Liga

POZNATA SUDBINA VEČITIH: Zvezdi i Partizanu trogodišnji ugovor za Evrokup!

Objavljeno: 13.03.16 u 12:26

Kako piše „Gazeta delo sport“, Betomeu pozvao 23 tima na sastanak povodom budućnosti Evrokupa.

Prema pisanju italijanskog lista, a kako prenosi „Sportando“, Bertomeu je pozvao predstavnike ukupno 23 ekipe, uključujući Crvenu zvezdu, Partizan i Cedevitu iz ABA lige, na sastanak na kom će im biti ponuđen trogodišnji ugovor za igranje Evrokupa!

Doduše, nije razjašnjeno da li bi crveno-beli u slučaju osvajanja titule u ABA ligi ipak igrali Evroligu, tako da je vrlo moguće da ova ponuda Evrolige može biti shvaćena i kao želja Evrolige da crveno-bele veže za sebe, obezbedili plasman u Evroligu naredne sezone ili ne.

Sa druge strane, navijačima Partizana ovo će verovatno biti veoma prijatna vest, pošto crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u plej of ABA lige, pa su samim tim i ostali bez plasmana u evrotakmičenja.

Osvajač Evrokupa igraće Evroligu naredne sezone.

0
0
13 Komentara
  1. Komentar @delije sabac koji pominje Partizanov dug od 6 milki, je zaboravio dug njihovog fk od 50 milki, i ne pomenu kakvim sve mahinacijama se služio višeimeni kk… A KK Partizan je Institucija sviđalo se to nekom ili ne… I Bertomeu je uvideo kakve su sve nepravde činjene Partizanu pa donekle pokušava to da ispravi…. A višeimeni klub će biti tu dok sudske institucije ne urade svoj posao do kraja i vlast u Srbiji ne bude u službi samo jedne klupske boje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi ste vasih 16 miliona unistili na potpuno “ legalan “ nacin, ae sad pokrademo banku uzmemo drugo ime i puca nam za sve. Nije ni partizan nesto bolji ali vi ste dno dna!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jel ti znas djordi da cirkus partidjano u kosarci duguje svega 6,7 milki evara!!!!! Pre godinu i po su i odustali od tog istog evrokupa institucija, pre ce biti prostitucija. A za dug nek zahvale svom dulou i pedji kumicu fidu i ostaloj bagri!!!! Za njih je takmicenje kls iskljucivo!

    0
    0
    Odgovori
    • Jel znas ti cigo da je tvoja Crvena dugovala 17 000 000 eura i da joj je drzava sve to oprostila?! Da su doveli kriminalca, atentatora,moralnog gmizavca, coveka koji se obogatio na muku Srba sa KiM na njeno celo i omogucili mu budzet za ovu godinu od 9 000 000 eura!!! Da svi klubovi po Srbiji stagniraju i gase se zbog nemastine a jedino cveta mutant iz predgradja.

      0
      0
      Odgovori
    • Evo i od mene jedan veliki aplauz za cigu kompleksaša! Nas bar ne dočekuju na Evropskim utakmicama sa parolama, u prevedenom sa engleskog, “ A ko ste sada Vi“, znaš ti cigo sigurno na šta sam mislio, standardna ciganska politika, samo oni znaju istinu i samo su oni u pravu, ali i mutant se gasi mnogo brže nego ste očekivali, mislili su da se sa instituciom može prostituciom, Partizan ne može gore nego što je bio u prvom delu sezone i to su i pokazali na vašu žalost, a vi dobro znate kako ćete završiti kad vlast krene da radi svoj posao, apsolutno se slažem da sve to isto radi i sa Partizanom, jer ja nisam kao vi da sam uvek u pravu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter