0
Evropske lige

POSLEDNJI PROTIV PRVOG: Kada ste poslednji put u ligama ‘petice’ videli rezultat 9:0 uz promašen penal (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.16 u 16:07

Nije retkost da najveći evropski klubovi beleže ubedljive pobede od po 5:0, 6:0, 7:0, ali odavno nije viđeno da neko pobedi sa 9:0 i to na gostovanju.

Upravo je to danas uradio Pari Sen Žermen koji je bio nemilosrdan prema ekipi Troa koja se nalazi na samom začelju francuske Lige 1.

Posle prvog poluvremena rezultat je glasio 0:3 i to kao da je bio nagoveštaj katastrofe domaćeg tima, a u razmaku od samo šest minuta od 13. do 19. pogađali su Kavani, Pastore i Rabio.

A onda je na scenu stupio Zlatan Ibrahimović koji je u drugom poluvremenu postigao čak četiri gola, a uz njega precizan je još jednom bio Kavani, a Sonije je savladao svog golmana.


(Izvor: Rutube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)

Zanimljivo je da su „sveci“ mogli i do „desetke“, ali Kavani u 75. minutu nije uspeo da realizuje penal.

Ovom pobedom Pari Sen Žermen je obezbedio novu titulu prvaka Francuske pošto na osam kola do kraja prvenstva ima 25 bodova više od drugoplasiranog Monaka, dok je Troa zakucan za dno tabele sa samo 14 bodova tj. ima 19 manje od timova koji se nalaze u sigurnoj zoni.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter