0
Evroliga

NEBOJŠA ČOVIĆ: Nećemo dozvoliti uslovljavanja i ucenjivanja! Potpuno smo okrenuti Evroligi

Objavljeno: 11.03.16 u 19:36

Prvi čovek Crvene zvezde najavio i organizaciju F4 u Beogradu.

Saradnju smo započeli 2007, od tad je prošlo dosta godina, i verujem da ćemo unapređivati saradnju. Dan je bio veoma konstruktivan, pričali smo i sa predsednikom Vlade, dobili podršku za organizaciju F4 2018. ili 2019. godine. Pored toga, pričali smo i sa gradonačelnikom Beograda, a jedna od tema bilo je i restruktuiranje takmičenja, pošto se to odražava i na ABA ligu, rekao je Čović na konferenciji za medije.

Takođe, Čović je prokomentarisao j pisanja o tome da je Srbiji pretilo oduzimanje organizacije kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre:

– Nećemo dozvoliti bilo kakva uslovljavanja ili ucenjivanja! To su bili naručeni, tendenciozni članci. Svaki klub ima pravo na samostalnost, izbor, rad u interesu kluba, košarke generalno… naše je bar jasno, to je Evroliga. A verujemo da će tako razmišljati i ostali partneri iz ABA lige. Vremena nema mnogo. Iz ABA bi treblao da idu prva četiri tima u Evroligu i Evrokup, ne samo sad, već i narednih sezona, rekao je Čović, a zatim za kraj dodao:

– Na nama je da se potrudimo da još više napredujemo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter