6
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Aleksandar Đorđević o meču sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 11.03.16 u 08:30

– Uvek je teško igrati u Beogradu, vidim da se danima priča o meču, euforija raste, sigurno je da će navijači Zvezde biti pravi vetar u leđa ekipi. To je prava podrška klubu, mi sve to razumemo, ali nadam se da će moj tim odgovoriti na pravi način. Zvezda je tim, timčina. Moraćemo da budemo na najvišem nivou – rekao jeĐorđević po dolasku ekipe na aerodrom.

0
0

6 Komentara

  1. ..Verovatno je mislio na VELICINU budzeta pod TIM „timcina“, koji nemaju ni daleko razvijenije i gabaritnije zemlje Evrope !!! E, mutanti, mutanti, zbog vasih lopovluka i otkidanja novca za stare, bolesne, decu i trudnice iz budzeta Srbije, a posebno zbog LAZNOG PREDSTAVLJANJA OD STRANE ORGANa i GAZDE VAM-FABRIKANTA, svalili ste Boziji gnev na Srbiju u vidu vremenskih nepogoda-POPLAVA !!!……………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Verovatno je mislio na VELICINU budzeta pod TIM „timcina“, koji nemaju ni daleko razvijenije i gabaritnije zemlje Evrope !!! E, mutanti, mutanti, zbog vasih lopovluka i otkidanja novca za stare, bolesne, decu i trudnice iz budzeta Srbije, a posebno zbog LAZNOG PREDSTAVLJANJA OD STRANE ORGANa i GAZDE VAM-FABRIKANTA, svalili ste Boziji gnev na Srbiju u vidu vremenskih nepogoda-POPLAVA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Verovatno je mislio na VELICINU budzeta pod TIM „timcina“, koji nemaju ni daleko razvijenije i gabaritnije zemlje Evrope !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter