3
Domaći fudbal

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA: Možda se i ne igra?

Objavljeno: 10.03.16 u 20:28

Po najnovijim informacijama Novi Pazar i Crvena zvezda možda neće ni igrati u nedelju.

Vanredna situacija u Srbiji je proglašena zobg ogromnih padavina. Veliko je pitanje da li će se i fudbal za vikend igrati u Srbiji. Jedno je sigurno, vremenske nepogode su zaustavile „bubamaru“ u Lučanima, ali to nije jedini kritičan grad. Nabujala je i reka Jošanica, te se pod znak pitanja stavlja duel Novog Pazara i Crvene zvezde.

– Za sada iz časa u čas pratimo situaciju na teritoriji cele Srbije. Neminovno je bilo odlaganje u Lučanima čiji je teren bio do pre dva dana potpuno pod vodom, a sada je pod debelim slojem mulja. Dramatične informacije, potkrepljene fotografijama stižu i iz Novog Pazara, pa je i dalje neizvesno da li će se tamo u nedelju igrati derbi meč 26. kola – istakao je direktor Superlige, Vladimir Bulatović, a prenele Novosti.

Postoji čak mogućnost da za vikend uopšte ne bude fudbala.

– Zamolićemo Ministarstvo sporta da dozvoli odigravanje domaće fudbalske Superlige bar na onim terenima kojima ne preti nikakva opasnost, jer je raspored takmičenja više nego zgusnut – zaključuje Bulatović.

Danas je bilo dosta bure posle saopštenja Novog Pazara da Zvezda neće voditi svoje navijače na gostovanje, ali je brzo usledio demanti od strane Beograđana.

0
0

3 Komentara

    • Pa što onda sve što valja od srpskih sportista ide u Tursku!? Znači kad su pare u pitanju može da se pogazi nekakav tobože „srpski ponos“! To se prijatelju po tvojoj logici zove prodaja obraza!

      0
      0
      Odgovori
  1. Pa tamo ne treba niko nikada ni da igra,oni navijaju za Tursku,Fener i Galagu pa neka igraju sami sa sobob posto ovi navedeni sigurno nece u Pazar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter