0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Ibrahimovićev PSŽ ipak prejak za neubedljivi Čelsi (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.16 u 22:36

Četvrti učesnik četvrtfinala Lige šampiona je Pari Ser Žermen, koji je i u revanšu osmine finala u Londonu savladao Čelsi identičnim rezultatom kao u Parizu – 2:1 (1:1).

Pari Ser Žermen je u London došao sa prednošću od 2:1 golom Edinsona Kavanija, koji je ovaj meč počeo na klupi, a Čelsi je bio uveren da će uspeti da na svom stadionu nadoknadi zaostatak i prođe u četvrtfinalu.

Međutim, osim te vere i nadanja, tim čiji je kapiten večeras bio Branislav Ivanović, nije pokazao više od toga, PSŽ je imao kontrolu utakmice i sasvim zasluženo je poveo u 16. minutu golom Rabioa posle odlične asistencije Zlatana Ibrahimovića.

Činilo se da utakmica već tada u potpunosti klizi u pravcu francuskog šampiona, ali je posle samo 11 minuta Dijego Košta sjajno izbacio Tijaga Silvu i levom nogom efektno postigao pogodak za izjednačenje i povratak u meč engleskog prvaka.

Tako se u drugom poluvremenu sve bilo potpuno otvoreno, a Čelsi je imao prilike za kompletan preokret. Pre svega Vilijam u 64. minutu kada je Trap dva puta izvrsno reagovao i spasio svoj tim.

Već posle tri minuta na drugoj strani je usledila kazna i konačna odluka. Zlatan Ibrahimović je završio odličnu akciju gostiju i stavio tačku na ovaj dvomeč.

ž

Posle ovog gola sve je do kraja bila puka formalnost, pošto je Čelsi već tada delovao da se predao, bez ijedne prilike za gol.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Čelsi – Pari Ser Žermen 1:2 (1:1)
(Košta 27 – Rabio 16, Ibrahimović 67)

Čelsi: Kurtoa – Kenedi, Ivanović, Kejhil, Aspilikueta – Mikel, Fabregas, Vilijan – Vilija, Azar (od 77. Oskar), Dijego Kosta (od 60. Traore).

Pari Sen Žermen: Trap – Markinjos, David Luiz, Tijago Silva, Maksvel – Rabio, Tijago Mota, Matuidi – Di Marija, Lukas Moura (od 77. Pastore), Ibrahimović.

[/stextbox]

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter