12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ ‘ZAPISNIK’: Vlado Glođović može da ‘odahne’

Objavljeno: 08.03.16 u 11:39

Sudija sa 150. ‘večitog’ derbija Vlado Glođović posle deset dana dobio je potvrdu da je dobro odradio posao na stadionu u Humskoj.

Može se reći da se polako stišala bura oko 150. ‘večitog’ derbija u kojem su mnogo polemika u javnosti izazvale odluke sudijske petorke na čelu sa policajcem iz Vrbasa, Vladom Glođovićem.

Srbija se podelila, crveno-beli deo je tvrdio da penala nad Nemanjom Mihajlovićem nije bilo, crno-beli deo je optuživao i žalio zbog ‘krađe’, a čak su se i mišljenja Sudijske komisije FSS i UEFA potpuno razišla.

Evropska kuća fudbala je poslala dopis u kome je potvrdila da je bilo elemenata za jedanaesterac, dok je Sudijska komisija procenila drugačije, iako na kraju zapisnik sa te sednice nije bio potpisan od strane svih prisutnih delegata.

To je izazvalo još veću buru i sumnju čak i kod predsednika Saveza Tomislava Karadžića, ali su tek posle pet dana, kako pišu ‘Novosti’, svi preostali članovi Sudijske komisije: predsednik Zoran Petrović i članovi Đorđe Žutić, Dušan Mrakić, Dragan Radulović i Mirko Simić potpisali sporan zapisnik sa sednice održane u četvrtak.

To je i definitivna potvrda ovlašćenog tela za suđenje Fudbalskog saveza Srbije da je Vlado Glođović dobro sudio na derbiju, iako će kod mnogih navijača Partizana još dugo ostati sumnja u odluke arbitra iz Vrbasa.

0
0
12 Komentara
    • Tati ti je bot…drustvo koje ima ovakve navijace partizana,koje istina ne zanima,vec samo sto oni odluce da je istina po njima i koje ima Tole Karadzica za svog predsednika,koji tom svom klubu donosi titule u nizu a oni pomisle da to tako mora da bude dok se bude igrao fudbal i da su Bogom dani,stvarno ne zasluzuje nista dobro.Alo,penala nije bilo i ono nikad ne moze biti penal,jer se igrac bacio na protivnika pre bilo kakvog kontakta i napravio faul u napadu,shvatite to.Vi nemate ni savesti ni stida,da je drugacije,stidili bi ste se vec u narednoj utakmici protiv Radnickog a da ne pricamo bar 5-6 u ovom prvenstvu pa prethodnih godina kad ste otimali bodove uz nevidjenu kradju i lopovluke.Ali ljudi bez obraza su nasli da drze pridike i popuju boljem delu Srbije.

      0
      0
      Odgovori
    • U zadnjih 20 godina partizan 13 puta bio šampion države.Kako je to sistematsko uništenje kluba.Od države i sudija.Nadam se da će u sledećih 20 tako uništavat zvezdu.

      0
      0
      Odgovori
  1. Covek je solidno sudio,najvece greske su pravili njegovi pomocnici.On je samo pogresio sto nije dao zuti karton Mihajlovicu zbog simuliranja penala i sto nije iskljucio Evertona vec na pocetku utakmice,posle dva divljacka starta.
    A to sto su Curkovicevi evropski prijatelji morali da napisu sta im je on rekao,to je druga prica i visa politika,lobiranje,glasovi itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za nekog je i vise nego dobro odradio posao. Realno, ovaj derbi reziltatski nikome nista nije znacio ali je bio odlicna prilika za demonstraciju moci i lecenja necijih licnih frustracija i kompleksa. Kada pomislimo da nam je fudbal dotakao dno, pojedinci nas uvere da uvek moze i gore…

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo u Srbiji zemlji se lopovluk nagradjuje, tako je Glodjović nagradjen za kradju, tako je Mažic nagradjen za kradju, protiv Radničkog, tako je nagradjen sudija, koji je sudio CZ -Jagodina, za kradju, i kao po običaju, kod nas je kradja legalizovana, i zato nam tako dobro ide u fudbalu,sve kriminalac, do kriminalca, sve lopov, do lopovčine, samo u zemlji SRBIJI, —ali fala bogu**stigle** poplave biće para za lopovčine i kriminalce, jer to je njima *dar sa neba*

    0
    0
    Odgovori
    • I 2010 godine je dobro odradio posao na derbiju kada niie svirao penal nad kaduom, i 2008 u kupu kada je ponistio gol Milijasa, i u kupu sa vojvodinom 2010.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter