3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED PLEJ-OF: Desetkovani smo!

Objavljeno: 08.03.16 u 09:56

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u sinoćnoj utakmici sa Metalcem valjala samo pobeda i da ekipa mora da igra bolje u plej-ofu.

– Nije mnogo stvari valjalo osim pobede. Izuzetno poštujem ono što radi Metalac i njihov trener Vladimir Đokić i sem te pobede, ništa nije funkcionisalo na ovoj utakmici – rekao je Milojević.

Mega je pobedila sa 77:64 u 26. kolu Jadranske lige. Večeras se na utakmici povredio Ognjen Jaramaz. Mega će u plej-ofu igrati protiv prvoplasirane Budućnosti.

– Povreda Jaramaza, koja po prvim prognozama nije laka, dodatni je problem za nas. Posle (Aleksandra) Aranitovića i (Alfe) Kabe, i naš treći nosilac igre je van terena. Praktično smo desetkovani pred plej-of i biće nam izuzetno teško da se ozbiljnije suprotstavimo jako kvalitetnoj ekipi Budućnosti – rekao je Milojević.

Trener Mege istakao je, medjutim, neke pozitivne stvari.

– Ekipa je, medjutim, pokazala da se ne predaje i da daje sve od sebe. Ja se nadam da će tako biti i u polufinalu plej-ofa. Osvajanje Kupa je previše opustilo igrače i samo iz nedostatka koncentrisanosti se te povrede dešavaju. Moramo što pre da zaboravimo taj osvojeni Kup, da se spustimo na zemlju i nastavimo da igramo kao i ranije – rekao je Milojević.

0
0
3 Komentara
  1. Ako niste u mogucnosti da se ozbiljno uhvatite u borbu za finale, odustanite…. Pa da mi pokusamo, ahaha…
    Partizan ume kako sa Cocecima a i zna kako se osvaja ABA.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ce pokusate?Borili ste se za opstanak do 3 kola pre kraja lige i sad bi da vam neko ustupi i plej of.Videces koliko umete kad dodje nase prvenstvo i kad vas demoliramo i oducimo od kosarke,kao i prosle sezone kad vas je vodio baron.Zaboravili ste kako se osvaja bilo koji trofej a necete ga jos dugo ni videti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter