0
Domaći fudbal

VRAĆANJE STARIM STAZAMA: Zvezda ponovo okuplja studente (FOTO)

Objavljeno: 07.03.16 u 16:26

Poznato je da se u Deligradskoj 27, u prostorijama starog DIF-a, tog dana održala osnivačka Skupština SD Crvena zvezda. Osnivali su bili Radovan Pantović, Ilija Nikolić, Vlastimir Purić, Slobodan Ćosić, Zoran Žujović, Milovan Ćirić, Kosta Tomašević i Predrag Đajić.

Osim samih osnivača, prvoj Skupštini budućeg svetskog šampiona prisustvovao je veliki broj ljudi, a među njima i studenata. I upravo se među mladim ljudima najbrže širila priča o novom klubu. Godinu dana nakon osnivanja

Crvene zvezde, došlo je i do fuzije fiskulturnog društva „Crvena zvezda“ i fiskulturnog društva narodne studentske omladine beogradskog Univerziteta „Student“.

Danas, Crvena zvezda želi da se, kao nekada, veze između kluba i studenata učvrste. Crveno-beli će u narednom periodu biti gost mnogih, za sada beogradskih, fakulteta. Svoje prvo gostovanje, FK Crvena zvezda imaće na

Ekonomskom fakultetu, u sredu, 09. marta, sa početkom u 18:45. Osim predsednika kluba, Svetozara Mijailovića, gosti će biti i trener, Miodrag Božović, kao i neki od fudbalera.

Svi studenti Ekonomskog fakulteta imaće priliku da popričaju sa ljudima iz kluba, ali i da se učlane u Crvenu zvezdu.

FK Crvena zvezda je od prvog dana bio klub naroda, i upravo ju je on, velikim brojem navijača, učinio sportskim gigantom.

(Izvor: FK Crvena zvezda)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter