4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ZIME ZA UEFA: Dok je FSS i srpskih klubova, biće i para

Objavljeno: 07.03.16 u 12:25

Nešto više od 1,5 miliona evra otišlo je u kasu Evropske kuće fudbala.

Ispadi navijača razlog su što se kase naših klubova i Fudbalskog saveza „olakšavaju“ za hiljade i hiljade evra.

Za 10 godina UEFA je od naših klubova zaradila 1,3 miliona evra, dok je FSS morao da plati oko 650 hiljada evra. 

Najviše evropskih novčanica, po rečima generalnog sekretara FSS Nebojše Ivkovića,  otišlo je iz kase Partizana, oko 710 hiljada evra. Razlozi za kazne bili su incidenti na evropskim utakmicama protiv Dile Gori, Steue i BATE.

Drugi veliki klub, Crvena zvezda morala je da iskešira oko 540 hiljada evra, a ni ostali srspki klubovi nisu prošli nekažnjeno, a među njima je i Bežanija koja je UEFA platila sedam hiljada evra.

FSS je svoje kazne plaćao zbog incidenata u Đenovi i prekida meča sa Albanijom.

– Niko ne uzima u obzir da je zbog utakmice sa Albanijom ili onog ludila u Đenovi naša reprezentacija igrala čak četiri utakmice bez prisustva navijača. To je možda i mnogo gora kazna od novčane – istakao je Nebojša Ivković.

0
0

4 Komentara

  1. jel su to navijači što vole klub a 700000+ e to bi ja svakom velikogrobaru sa juga i iszoka nebi izasli niti jedan sa stadiona nego pozvao i okruzio citav stadio i ubio od batina da mu nebi palo ubuduce napamet bacati pirotehniku i ostale metalne stvari po terenu.

    0
    0
    Odgovori
    • Jadni vi, pa vama kad bi dosao Fljamurtari vi bi se ukakili od srece, ali ne moze, Fljamurtari igra OD DRUGOG KOLA, A Bobadilja tek od treceg.

      0
      0
      Odgovori
  2. S’ jedne strane gledano, FKP je „dao’ najvise (KLUPSKIH PARA), ali ako se uzme u obzir da je REDOVAN UCESNIK UEFA LIGA, dolazi se do zakljucka da je u stvari najmanje DAO .!. XXAAXXAA .!. Putnjicave u predsezoni kupanja OTKINE „CUVENI“ kairat (???), a plate iz Drzavnog bankomata 540 000 evra za NAJGORE PREZENTOVANJE DRZAVE SRBIJE u poslednjih CETVRT VEKA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter