0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ: Nadali smo se boljem, ali šta je tu je

Objavljeno: 05.03.16 u 18:37

Novak Đoković i Nenad Zimonjić poraženi su u dublu od Kazahstanaca drugog dana Dejvis kupa, ali najbolji teniser sveta je uveren da Srbija može do preokreta i plasmana u narednu rundu.

Srpski dubl poražen je od kazahstanskog para Nedovjesov – Golubjev sa 3:0 u setovima.

Novak Đoković je uveren da u nedelju Srbija može da preokrene rezultat:

– Čestitam im, održali su čvrstinu, nisu pali tokom meča. Trudili smo se, možda smo mogli i bolje. Odigrali smo neizvesna dva seta. Nadali smo se boljem, ali šta je tu je. Razočarani smo porazom, ali nije ni prvi ni poslednji put da gubimo 2:1 na kraju dana. Osvojili smo salataru, gubili i finale i polufinale pa pobedili. Imamo razloga da verujemo  u obe pobede tokom mečeva u nedelju, rekao je Đoković.

Takođe, prvi „reket“ sveta zahvalio se navijačima na podršci i pozvao ih je da i trećeg dana budu uz Srbiju:

– Nezgodno mi je u nekim trenucima u dublu, finese su to, bili su jako bolji i zasluženo su pobedili. Uslovni su fizički zahtevni u smislu da morate jedan polukorak više da napravite nego na drugim podlogama na ATP turu. S druge strane isto i njima i nama, Sutra je novi dan i zahvalio bih se publici koja je bila bučnija i bolja i nadamo se da će sutra biti tako i da ćemo im dati povoda za radovanje, zaključio je Novak Đoković

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter