16
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BRZI ODGOVOR: Vuletić objasnio Božoviću šta znači biti ‘grof’

Objavljeno: 05.03.16 u 23:49

Samo nekoliko sati posle prozivki koje je na račun Partizana uputio trener Crvene zvezde Miodrag Božović, stigao je odgovor od člana Nadzornog odbora Vladimira Vuletića.

Vuletić je rekao da je neverovatno kako neko ovakav, poput Božovića, može da predstavlja klub kao što je Crvena zvezda:

– Biti grof znači da se ne vređaju i ne unižavaju pripadnici novinarske profesije, osiono i bahato. Biti grof znači da se makar delimično poznaje Ustav Srbije i zabrana diskriminacije po bilo kom osnovu (uključujući i rasnu, genetsku, zdravstvenu, po izgledu ili ličnim svojstvima) što nije strano segregatorskom posleniku. Biti grof znači ne podilaziti najnižim porivima publike i ne praviti od sporta rijalitije i isticati jeftine parole naslovima filmskih franšiza. Biti grof znači biti odmeren i mudar, jer je čovek gospodar neizgovorenih, a rob izgovorenih reči. Biti grof, najzad, znači shvatiti da za odvajanje prava od neprava nije potrebna fizička već umna snaga – poručio je doktor Vladimir Vuletić.

Ovu prepirku sa šefom struke crveno-belih, Vuletić je zaključio na zanimljiv način:

– Međutim, jasno je, nažalost, da ovde nije reč o grofu, već o Lažnom caru Šćepanu Malom!

 

0
0

16 Komentara

  1. Ауу, много паметан човјек. Мало му је само члан Надзорног одбора. Под хитно му дати неку важнију функцију.

    0
    0
    Odgovori
    • Poznajemo,krao pare sa Kosova zajedno sa vasom legendom Covicem,i kakve to veze ima sa ovom vescu?Poznajemo i Babarogica,Mrakica,Terzica,Vucica i sta s tim?

      0
      0
      Odgovori
      • ….Bojana Radovanovica, Nikolu Dzombu (Kula), Dragoljuba Vukadinovica (Metalac-Patlidzan-FS Srbije)…a od sudija Slobodan Veselinovic (masakr Vojvodine), Vladimir Nedeljkovic (pokrao Novi Pazar), Bosko Jovanetic (138. Derbi), Ninoslav Spasic u saradnji sa pomocnikom Milisavljevicem (gol Milijasa u kupu)…ima ih jos da ti ne nabrajam! Secas se i njih vrlo dobro!

        0
        0
        Odgovori
  2. Ja znam “doktore“ da si ti juce za informer izjavio kako ste Radnicki iz KRAGUJEVCA dobili zasluzeno u kupu Srbije…pa se prema tome ne oglasavaj jer ti nesrecnice ne znas sa kim ti je klub i igrao!

    0
    0
    Odgovori
    • ….ako si ti razumeo bilo sta, tebi treba dati kesh! A i odakle bre tebi 1000 evra?! Usput, u Srbiji se kaze EVRO, a u komsijskoj drzavi…gde ste osnovani, se kaze EURO…lazni Srbine!

      0
      0
      Odgovori
  3. A sta znaci biti doktor gospodine. Cime neko kom je doktor treba da se bavi.Mozda treba da pitate Grofa i koji ocigledno veci doktor od vas. Nije mi jasno sta ste htjeli da kazete a mislim da ni vi to dovoljno ne razumijete. Kakve veze ima Scepan Mali sa tim sto neko od vas nije radio fizicko ili je preskakao lastis sa djevojcicama a vi ste jedan od njih cini mi se. T o bilo isto kao da ja vama kazem da ste Vuk Brankovic odnosno mozda bi bolje bilo reci Vukica da se i mrtav Vuk ne uvrijedu. Fudbal je sport a vi ste iskompleksirani.

    0
    0
    Odgovori
    • Srpski jezik i nije toliko komplikovan. Postoje neki znakovi, koji bi’ trebalo da se koriste. Npr., ZAREZ :D:D:D

      0
      0
      Odgovori
  4. Bozovic je bio sirovina i dok je ivrao..ali izgleda se nista nije promenio…a i ide nekako uz onog krimosa i ostatak bulumente cara trojana

    0
    0
    Odgovori
  5. Tek sada vidim kolko je zvezdin GROF veliki,bravo GROFE ,gazi te seljobere kad ti je bog dao znanje i umece.
    Jos kad se zvezda uigra i unapredi svoju igru a zato ima jos potencijala bice“tesko tamo nekem“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter