1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD O POHODU ZVEZDE NA REKORD BENFIKE: Svi smo na istom zadatku!

Objavljeno: 04.03.16 u 17:04

Fudbaler crveno-belih veruje da Zvezda može još bolje od ovoga.

Od kad je došao u Crvenu zvezdu, Mičel Donald je u prvenstvu Srbije na 19 mečeva zabeležio isto toliko pobeda, uključujući i dva trijumfa nad Partizanom.

– Ne mislim da je tajna uspeha moj dolazak, ali statistika ne laže. Svi smo na istom zadatku – navijači, igrači, treneri, doktori, rekao je Donald za „Blic“.

Možda rezultati ne bi bili kakvi jesu, da atmosfera nije dobra, i da strani igrači nisu prihvaćeni kako treba:

– Domaći igrači su nas odlično prihvatili, ali to zavisi i od toga kakvi ste vi. Teren sve govori. Ako igrate dobro, svi će vas prihvatiti. Imamo odličan tim, možda u prošlosti to nije bio slučaj, dodao je Donald.

Nije samo Donald pun pogodak. Ibanjez i Vijeira su među ključnim igračima, dok je Le Talek po mnogima bio najbolji pojedinac u Zvezdi prethodnog večitog derbija:

– Igre ostalih stranih igrača govore o tome kakvi su fudbaleri. Doneli su dodatni kvalitet ekipi. Napravili smo sjajnu atmosferu, pričamo dosta jedni sa drugima, pokrivamo se i trudimo se da budemo još bolji, završio je sjajni Holanđanin.

I dok ova ekipa Zvezde juriša ka tituli i evropskom rekordu, jedna od najvećih legedni kluba je na rođendan Zvezde dobila veliko priznanje.

A Zvezdu na njen rođendan nije zaboravio ni bivši štoper.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter