51
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ OTKRIO KO JE DRŽAVNI PROJEKAT: Zašto uprava Partizana ćuti kad smo im dali više novca nego Zvezdi?

Objavljeno: 02.03.16 u 09:26

Premijer Srbije rešio je nedoumice koje već dugo postoje među navijačima.

– Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže, rekao je Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS.

– Lakše je da se sa tribina čuje „Vučicu p…u“ nego „Uprava napolje“. Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više pomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda, dodao je Vučić.

Ipak, nije tako u svim sportovima:

– Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana, pet ili deset puta više, završio je Vučić.

0
0
51 Komentara
  1. Pa dokle ovo ljudi moji ide pa to je strašno…ovaj ne da vređa inteligenciju nego i pokušava da „ubije“ i ono malo u nama. Po izjavi cara ispade bivši koordinator za KiM svetac i toliko uspešan menadžer koji možda ispegla dugove i Srbije.
    Ko hoće neka veruje ovom ali sponzorstvo se ne ogleda samo u dobijanju državnih para nego i npr. Reketiranje Miškovića i nekih kosmajaca zarad zvezdane…

    0
    0
    Odgovori
  2. JA NE ZNAM STO OVAJ VUCIC UOPSTE NESTO PRICA KADA VI SVE ZNATE???? NE ZNAM ODAKLE VAM SAMO SVI TI IZMISLJENI PODATCI O FINANSIRANJU KLUBOVA ??? MOZDA STE IM VI DAVALI PARE.??NE VIDIM NI JEDAN RAZLOG ZASTO BI UOPSTE NESTO LAGAO ?? MOGAO JE I DA NISTA NE KAZE, LAKSE BI MU BILO.SVI STE PAMETNJAKOVICI DFO MOJEGA!

    0
    0
    Odgovori
  3. u pravu si veliki vozd je rekao mnogo toga , izmedju ostalog napocetku bese da svii clanovi njegove stranke izadju iz klubova i vidim izasli su , zato nebih ja to mnogo ozbiljno shvatao mnogo buke ali nazalost nista konkretno , po obicaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter