51
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ OTKRIO KO JE DRŽAVNI PROJEKAT: Zašto uprava Partizana ćuti kad smo im dali više novca nego Zvezdi?

Objavljeno: 02.03.16 u 09:26

Premijer Srbije rešio je nedoumice koje već dugo postoje među navijačima.

– Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže, rekao je Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS.

– Lakše je da se sa tribina čuje „Vučicu p…u“ nego „Uprava napolje“. Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više pomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda, dodao je Vučić.

Ipak, nije tako u svim sportovima:

– Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana, pet ili deset puta više, završio je Vučić.

0
0
51 Komentara
  1. sasvim je dovoljno sto se jedan deo izjave vozda naglasava a drugi provlaci samo kao usputna informacija. pogledajte nesrecni blic kako spinuje. vise u kosarci (ne zna se koliko vise) i 5 do 10x u fudbalu.vozd koji sve zna, sada kaze 5-10x, kao da je to nevazno.kad se zna da su troskovi mnogo mnogo veci za fudbalske sekcije onda je sve jasno.mislim, onome ko zeli da mu bude jasno. usput, nije pomenuo ni vaterpolo ni rukometni klub partizan koji su u ambisu. nije pomenuo ni radnicki sa krsta ili kragujevacki i more klubova koji se gase. vazno da fmp ima 2.5m evra samo za prvi tim budzet. posteno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Prošli put je govorio nešto drugačije. Kada nije govorio istinu tada ili sada… Da li je u pitanju statistika, predizborna kampanja, sujeta ili neistina, u Srbiji poznatija kao LAŽ. Uostalom, nije isto kada nekom daš pare na početku sezone kada se pravi tim ili kada drugom daš novac kada izgubi svaku šansu da se uključi u borbu za titulu i Evro kupove, kada mu razbiješ tim i kada prođu svi rokovi za pojačanja, kao i kada je završen prelazni rok!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi mu skandirate, a on je tako želeo da pomogne klubu. Sram vas bilo nezahvalnici jedni!
    Uslovio privatnike da ne pomažu, oterao najveći kamen spoticanja ka NAPRETKU- Duška Vujoševića, rasteretio naše igrače igranja Evrokupa da budu odmorniji za Jadransku Ligu, čak nam pomogao u borbi za opstanak BRE ! Dao više nama nego zvezdi. Pa Vrabac košta kao Cirbes i Miler, nije On kriv što je odrađen loš skauting, Vitkovac je skuplji nego Kinsi, ako niste znali. Čak je i oterao Sofoa i Vilijamsa da bude balans i da zvezda bude slabija. Pokazaće se i papiri. Sram vas bilo, nezahvalnici jedni! A On je samo želeo da pomogne.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pošto je uspeo da podeli narod i Srbiju na **NATOVCE **I **NENATOVCE** sada je uspeo i da je podeli na *crveno belu Srbiju *—i crno belu Srbiju* —sramno je da se jedan premijer države kada mu narod gladuje ovako ponaša i govori. Sramno je da govori kako je* bacao * i baca pare u rupu bez dna dok ja kao pošteni i opljačkani građanin sa 30 god. staža radim za 20.000,oo dinara izdržavam i školujem dva deteta i sa tim parama moram da plaćam sve*namete *ovoj propaloj i opljačkanoj državi dok on podržava i štiti kriminalce i lažne doktore i belosvetske *biznismene*—sa poternica koji vode naš sport. —-idemo 24. april———-osvestimo se braćo SRBI i otvorimo oči i progledajmo jednom izauvek———-

    0
    0
    Odgovori
  5. Kako te bre nije sramota mrcino jedna da tako nesto kazes…pa covic i ti ste cigani i zvezdini bankomat…uostalom na pocetku sezone coravi je sam rekao da je ciganski budzet 8cigli evra…a gde je tolika lova za partizan…kazi sad da te cujemo.

    0
    0
    Odgovori
  6. MANIPULACIJA SE NASTAVLJA … predsednice sdcz u senci … narod ( ako imaju dva (2) razreda osnovne skole opracije iz racuna su naucili ) zna da do 100 sabira i oduzima i bez odlicnih ocena na pravnom fakultetu. studen prava prvo sto nauci to je: MANIPULACIJA i … to Vi vucicu odlicno u ovom … i proslim primerima na JSDP i sdcz sa filijalom iz zeleznika ODLICNO radite .

    0
    0
    Odgovori
  7. ovaj kalafonac sto prica o franjevackoj devojcici bolje da se pita gde je lukic i ekipa i ko im je napravio dug od 52 miliona sigurno nije mirko marjanovic i gde vam je lova od igraca koji su osvojili kup sampiona ,nebi sada cigancicima bili krivi svi zivi , lopovi su glupani medju vama ali treba da ih isterate iz rupe a ne da cutite i da ih cuvate ,glupi cergari

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter