51
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ OTKRIO KO JE DRŽAVNI PROJEKAT: Zašto uprava Partizana ćuti kad smo im dali više novca nego Zvezdi?

Objavljeno: 02.03.16 u 09:26

Premijer Srbije rešio je nedoumice koje već dugo postoje među navijačima.

– Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže, rekao je Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS.

– Lakše je da se sa tribina čuje „Vučicu p…u“ nego „Uprava napolje“. Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više pomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda, dodao je Vučić.

Ipak, nije tako u svim sportovima:

– Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana, pet ili deset puta više, završio je Vučić.

0
0
51 Komentara
  1. hahahaha koja je to komedija od čoveka.ako zvezda u fudbalu dobiva vise od nas a gde su onda te silne pare ili mi u kosarci vise od limenki ,koga ti lažeš vučiću p….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahahahaha,covek vas je pogodio u zicu sto se kaze,zato toliko i ludite!!!Lako je bilo igrati bez konkurencije i otimati igrace uz podrsku vlasti!!!Nema toga vise pa nema ni rezultata!!!Onda cuvena prica kako najtalentovaniji strani igraci igraju za klikere a kada su sevnule tuzbe onda se videlo koliko su velike pare bile u pitanju!!!Sada i ova prica kako ce forsirati svoje mlade snage,kao jadni oni nemaju para a prosek ekipe skoro 30 godina a glavni igraci stranci!!!Meni kao normalnom coveku je jasno kako neke stvari funkcionisu ali vi ste toliko bezobrazni i oholi da je to uzas,zato vas i treba zgaziti do kraja!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa kada smo drzavni projekat sto nam oterase duleta, i kako to da ne dovedosmo neke paklene igrace, sa platama od po 300.000 evra? Kakva glupost, a vi verujte sve njemu, kao sto ste verovali za ukidanje bus plusa, pa rts pretplate, da ne nabrajam.. Covek zivi u svom svetu, zao mi ga.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pouzdani izvor od jednog mog bliskog coveka…..crvena zvezda telekom budzet za 2015/16 god je 9,000,000,00….a partizanov 500,000….sto ne pricas o tome malo da ti kinzi prima 35,000 mesecno i da ti je miler placen za sezonu 900,000….mani te vise da lazete ovaj narod izgubljen i zbunjen.

    0
    0
    Odgovori
  5. Poznajući premijera i njegovu sklonost ka „oblikovanju“ činjenica, ne bi me začudilo da se pomenuto odnosi na poslednjih 6 meseci, a ako se uzme u obzir i ono ranije, onda opet Zvezda ima 5 ili 10 puta više… Što bi rekli u pesmi za Mlečane: „Da mi kažu da je mleko belo, ja im opet ne bih verovao!“

    0
    0
    Odgovori
  6. Gledao sam celu emisiju,,, hvala premijeru sto nam je otvorio oci, jer se vise nije moglo „ziveti“ od grobara!~ Stalno su prozivali drzavu, vlast, upravu KSS, Crvenu zvezdu,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Otvorio oci????? Da li ti mislis da je neko lud? Ko je vratio dug stare kk cz od 16-17 000 000 evra, samo to, da ne spominjemo sve ostale namaknute sponzore? Toliko da je Partizan dobio para, mislim na kk, bio bi ponovo prvak evrope. Sto se tice fudbala, o tome je zaista suvisno i komentarisati. Klub koji nema niotkuda prihoda vec samo rashode placa licencu 12 000 000 evra, dovodi po desetak igraca u svakom prelaznom roku, smanjuje dug, kako bre, kako??? Ako Vucic misli da smo mi ludi vara se!

      0
      0
      Odgovori
  7. Koje licemerje velikog vodje, kada svi znaju koliko je prava CZ dugovala-17.000000 evrića, i to niko ne pominje, i kada svi znaju da je brat velikog vodje bio član uprave KK CZ–prekrštenog i vrlo mladog kluba koji postoji 4-5 godina, preko koga je veliki vodja *upumpavao* pare u isti–kada je dozvolio jednom kriminalcu da pokrade jug Srbije i KOSOVOi METOHIJU I bude sada *skriveni* gazda gluba — koji još uvek ima podršku velikog vodje i pod čijom zaštitom pere pare preko kluba. Kako je moguće da taj isti veliki vodja urgira da svi da svi koji finansiraju sport -sponzori- ne daju i drugim klubovima i pomognu i drugim klubovima a ne samo državnom projektu SD Zvezda kako u košarci tako i u fudbalu –pa veliki vodjo fudbal i košarka i drugi sportovi se igraju i u drugim delovima Srbije a ne samo u Crvenoj Zvezdi, jesi li se pitao kako drugi klubovi žive i od čega se izdržavaju–pa je zato sav taj novac trebalo podeliti svim klubovima a ne samo mafijašima iz Zvezde, ako si premijer cele Srbije trebalo bi da brineš o svim građanima Srbije i o svim klubovima Srbije, a ne samo o rupi bez dna kakav je SD Zvezda. Narod ima oči –vidi sve —ali, ali, ali, ——-24. aprila —–

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi se pitao kako drugi klubovi zive dok ste vi tu sisu sisali, tada je bilo ok jer je partizan bio veliki i nikog od vas nije bilo briga za ostatak srbije, a sada kad ste mali I nema vas nigde kukate kao deca, sramni ste! I jadni!!!!

      0
      0
      Odgovori
  8. Oteras im trenera-stvaraoca,dovedes na rub ispadanja pa „da se Srbi ne dosete“ das malo KUPUSA(nesto vise para u znato manjim budzetima), MESO( 30x vise u enormno vecim budzetima u fk)das drugima i kazes -to je to-u proseku SARMA! A zasluge u evropskim rezultatima ni ne uporedis sa kolicinom ulozenih para!? Vucicu NAPOKON shvati-nas nivo inteligencoje je drukciji od onih kod kojih tvoje price ladno prolaze,a ostrascenost dosad nezabelezena!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter