8
Domaći fudbal

ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE FSS: Bio sam u upravi Zvezde, ali biću objektivan

Objavljeno: 02.03.16 u 15:05

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zasedaće u četvrtak od 13 časova da bi razmotrili da li sudija Glođović imao propusta na 150. večitom derbiju.

Član sudisjke komisije Dušan Mrakić ocenjivaće arbitražu sa meča Partizana i Crvene zvezde.

Mrakić je nekada bio člna ubrave crveno-belih, ali će u ovom slučaju biti i više nego objektivan. On je u intervjuu za „Informer“ rekao:

– Nama UEFA ne dozvoljava da pričamo. To nije lična odluka, već moramo da se držimo propisa. Pogledaću prvo kakvi su izveštaji delegata i kontrolora suđenja, pa ću doneti ocenu. Niko ne može da sumnja u moju objektivnost. Potpuno sam neutralan. To što sam bio član uprave Zvezde nema nikakve veze. Evo godinu i po otkako sam u sudijskoj organizaciji nisam kročio na „Marakanu“ – kaže Mrakić.

Ponavlja da je, takođe, pokazao objektivnost dokzao nakon 148. večitog derbija:

– Kad sam posle 148. derbija kaznio pomoćnog sudiju Danila Grujića što nije signalizirao penal nad Partizanovim igračem Balažicem, da li sam i tad bio subjektivan? Čak su i u Zvezdi bili u čudu kako sam to uradio, otkrio je Mrakić.

Šta se sve stavlja Glođoviću na „teret“:

– nije dosudio penal za Partizan
– nije isključio Evertona zbog oštrih startova i provociranja protivničkih igrača
– nije isključio Ivana Tomića posle preterano burnih protesta
– poništio gol crno-belima zbog nepostojećeg ofsajda
– u dva navrata sudio nepostojeći ofsajd kad je Partizan imao obećavajuće gol-šanse
– tek u 95. minutu pokazao da će meč biti produžen četiri minuta

0
0

8 Komentara

  1. Cekaj,nece opet presuditi „zvezdasko srce“ kao onda kad si namerno sudio u njihovu korist i to cak i javno priznao?

    0
    0
    Odgovori
  2. Grobari,hocete da vam kazem sta ce biti???Suspendovace sudije na dva meca i kraj…8 god gledamo takav scenario u Srbiji samo u obrnutim ulogama…..Zasto sada kao p… kukate????

    0
    0
    Odgovori
    • Žene u crnom… Smejali su se godinama kada su bile očigledne pljačke, sada danima suze liju, ne mogu da veruju sta ih je snašlo…Karma, rodjaci, karma…

      0
      0
      Odgovori
    • O cemu ti pricas?Kakve obrnute uloge?Osam godina nemate ekipu za sredinu tabele dok nije dosao premijer da vas vadi iz bule,skoro svaku utakmicu igrac vise i penal i to se ne zna koji je smesniji,zasto li dobiste nadimak „zvezdanesterac“…Nema ekipe koju niste ostetili ali to se ne racuna,50 greski u vasu korist nisu velike koliko jedna na vasu stetu,uostalom pogledaj klipove na youtube ne mora ja da ti pricam.
      Da se razumemo,gresilo se i u korist Partizana ali druze nas i vas klub nemaju prava da se zale na sudjenje jer su najpovlasceniji od postojanja,i povraca mi se i od jednih i od drugih kad se oglase po tom pitanju.A to ko je poznat po kukanju znamo jos od dolaska Vesica i Lukica u klub i pocetka ere saopstenja od kojih ste prolupali skroz.Oni su uneli zlu krv u Srpski sport i vi ste umesto osude to zdusno prihvatili a u amanet vam ostavili 50 miliona duga i mrznju prema Partizanu.

      0
      0
      Odgovori
      • Ne lupaj gluposti jer smo u vecini slucajeva imali bolji tim od vas.Ako smo po tebi imali tim za sredinu,vas je bio za opstanak a osvajali ste titule ni krivi ni duzni.Uostalom,kako ste osvajali,objasnio nam je nedavno Bojan Radovanovic vas clan uprave i tome nema nista da se doda.Prvi i pravi nadimak je bio PARTIZANESTERAC,pa ste ga vi prepravili,kao sto sve ostalo prepisujete u zvezdanesterac,samo sto su penali za Zvezdu bili 90% ispravni,dok su vasi ispod 50%.Lukic i Vesic su mala deca naspram vaseg Bjekovica,koji je davno uneo zlu krv u nas fudbal i tada traje kuknjava i jadikovanje,cim izgubite,svi drugi su krivi,osim vas samih.

        0
        0
        Odgovori
        • Jel ima neki normalan Zvezdas na ovoj vesti,nije valjda da moram da se ubedjujem sa ovim bolidom sto se potpisuje ïstina“,covek ne zna gde bije…

          0
          0
      • Ako vec odgovaras na moj komentar onda bar odgovori.Postavio sam jasno pitanje.Da ponovim…Zasto sada kao p…. kukate???

        0
        0
        Odgovori
        • Dobio si jasan odgovor sta mislim o kukanju Partizana i Zvezde na sudjenje i ko je uveo kukanje u Srpski fudbal,ako ti nije jasno procitaj jos jednom a posto vidim da ti nije do rasprave nego bi da provociras necu ti vise odgovarati,uzivaj u postenju svog kluba,UEFA zna zasto…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter