0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Nadam se da ću biti spreman za meč sa Kazahstanom! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 01.03.16 u 14:14

Srpski teniser Novak Đoković odradio je danas prvi trening sa reprezentacijom Srbije pred meč sa Kazahstanom u okviru Dejvis kupa.

Infekcija oka i dalje zadaje probleme najboljem teniseru sveta. Zbog toga se Novak Đoković danas u Pioniru pojavio sa naočarima. Odradio je prvi trening,a potom se obratio okupljenim novinarima.

– Odradio sam prvi trening posle nekoliko dana odmora i pokušaja da se oporavim što više mogu. Nosim taj problem sa očima još iz Dubaija. Još uvek nije dovedeno u optimalno idealno stanje, ali zadovoljan sam odrađenim prvim treningom. Još uvek nosim naočare i pokušavam da se što više zaštitim od spoljašnih uticaja koji štete očima. Odradio sam trening pre sat vremena, osetio sam podlogu, osetio dvoranu. Sutra ću opet trenirati. Nadam se da ću biti spreman za meč u petak – rekao je Novak Đoković.

Srbija sa Kazahstanom u okviru Dejvis kup igra od petka do nedelje, a najkasnije u četvrtak ćemo znati da li „orlovi“ mogu da računaju na najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter