11
Domaći fudbal

CRNO-BELI SE ŽALE: Što je mnogo, mnogo je!

Objavljeno: 01.03.16 u 09:54

Iako je od večitog derbija prošlo tri dana, strasti se ne smiruju u taboru Partizana. 

Sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev najavio je da će možda poslati snimak meča u FIFA i UEFA, a predsednik Partizana Milorad Vučelić malo smiruje situaciju:

U izjavi za „Alo“ je rekao:

– To što smo oštećeni i što tu više nema nikakve rasprave niti iko poriče da nas je sudija zakinuo za dva gola nisu nikakve strasti, već racionalno viđenje derbija. Jasno je da su i glavni i pomoćni sudija radili na našu štetu. Ne kažem da je Zvezda nezasluženo pobedila, oni su sjajni, fer i korektno su se borili i sigurno nisu krivi za sve što se dešavalo na stadionu u Humskoj, rekao je Vučelić.

Po Vučelićevim rečima ovaj problem nema potrebe da ide na razmatranje u mađunarodnim fudbalskim organizacijama, nego da se sve reši pred našim nadležnim organima:

– Sudije greše i u svetu, da se razumemo, i u Ligi šampiona i na najvećim takmičenjima. I ne greše samo oni u fudbalu, već mnogi drugi. Ipak, što je mnogo, mnogo je. Mi smo sve rekli, svako ko je dobronameran i fudbal kao sport mu je najvažniji zna da smo oštećeni – raspoloženo je objasnio Vučelić, uz opasku na Glođovićev račun:

– Toliko je grešio da to ne može da bude slučajno. Jasno je koja je bila njegova misija na ovom derbiju. Ne pričam ovo kao ostrašćeni navijač, već kao normalan čovek zaključio je Vučelić.

0
0

11 Komentara

  1. Pa traje, zato što ne da nisu kaznili vinovnike (neljude u crnom), nego još i negiraju očiglednu krađu! A Uprava Partizana bi da se nagodi sa Premijerom. Da oni spuste loptu, u zamenu za to da im on sačuva fotelje!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Ne kažem da je Zvezda nezasluženo pobedila, oni su sjajni, fer i korektno su se borili i sigurno nisu krivi za sve što se dešavalo na stadionu u Humskoj, rekao je Vučelić“.
    MARS IZ PARTIZANA, GADE LJUDSKI. Naravno da je ne zasluzeno pobedila.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne samo sto nas je zakinuo za 2 gola (penal i ofsajd) nego je i u prvom poluvremenu dignuta zastavica Neci Mihajlovicu, kada je izasao sam ispred Kahrimana, a u nekom 96. minutu su takodje digli zastavicu kad se ubacio iz drugog plana i mogao da napravi sansu.

    0
    0
    Odgovori
    • Petković je skrivio penal i kriv je za njega isto koliko je i zid kriv za smrt Aertona sene. Taktika: zakucaš se u protivničkog igrača koji stoji u mestu i onda kmečiš da je bio penal!!! Pripremano sve za kuknjavu barem nedelju dana u nazad. Ofsajd, diskutabilno, pasivni je definitivno postojao. Zastavica je podignuta u trenutku kada sudija nije mogao znati ko će primiti loptu. Ispravno suđenje.

      0
      0
      Odgovori
  4. Nazadna uprava ubacena u Svetinju-NAPOLJE, odlazite vec jednom iz naseg Partizana, sluge JUDE i zla Srbije naturalizovanih turbana placenih od stranih sluzbi razbijanja i ovog sto je od cestite Srbije jedino ostalo !!! Unistavanjem sd Partizan, unistava se sve sto je iole vredelo i imalo proslost, slavu, istinu i vrednost u visedecenijskoj antifasistickoj borbi protiv okupacije i urusavanju Srbije i stvaranju novog Svetskog poredka !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Trojanci napustite ODMAH nas PARTIZAN-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Svi koji se razumeju malo, bar malo u fudbal su izjavili da penal nije postojao, a da je ofsajd sudjen jer sudija nije dobro video, odnosno, nije mogao da proceni jer je drugi igrach Partizana BIO u ofsajdu!!! Tako da ne ka…ki mnogo!!! Zvezda je ta koja je oshtecena, ali pobedili smo pa se ne zalimo!!! Vodje Juga su shljam sa Seveta

      0
      0
      Odgovori
      • Decko idi igraj klikere. Ti se u fudbal ne razumes. Cuj „ko se imalo razume u fudbal….“, onda se sigurno ne razumeju ni bivse medjunarodne sudije koji kazu da je penal skolski primer. Ali eto ti izgleda bolje znas, ali samo zato sto si zvezdas „penal nije bio“. Jadnice!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter