22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Za malo da nokautiramo Partizan, Srbija će se ponositi Zvezdom

Objavljeno: 28.02.16 u 10:35

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je posle velike pobede u večitom derbiju izjavio da je ovo istorijska šansa da se Zvezda vrati na staze stare slave.

Zvezdan Terzić je u intervjuu za „Mondo“ prvo je pohvalio igrače i stručni štab, a zatim dodao:

– Derbi je bio izvandredan, a atmosfera za ponos. Bili smo bolji za taj jedan gol. Nedostajao nam je završni pas pa da nokautiramo Partizan do kraja, rekao je Terzić.

Uveren je da je pred Zvezdom istorijska šansa i da očekuje bolje partije u narednim mečevima:

– Naša ekipa ima još mnogo prostora za napredak. Tek je početak drugog dela prvenstva, očekujem još bolju Crvenu zvezdu u narednim mečevima. Moramo da gledamo napred, jer imamo istorijsku šansu da klub vratimo na staze stare slave. Ne možemo preko noći ispraviti nešto što je devastirano godinama i zato tražim samo strpljenje… Biće Crvena zvezda opet klub kojim će se ponositi čitava Srbija, zaključio je Terzić.

0
0

22 Komentara

  1. Cigani da Vam nije gasproma koji je dosao po politickoj liniji i od kojeg uzimte oko 5 miliona eura, odavno bi imali katanac, zato bolje cutite.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj lupa za medalju.A ovaj sto pominje zadnje tri godine neka se osvrne u zadnjih 10 godina…vi ste jad i beda Srbije ali cete se otrezniti polako…

    0
    0
    Odgovori
    • Ne zaboravi da ugasish svetlo kad napustish svoj lavorchic jer sledi katanac!!!! Jel chujesh?
      Ma, jel chujesh???
      Zveckaju lanci, sve su vam blize!!!
      Doshlo je vreme za naplatu svih kradja koje ste odradili da bi ste urushili srpsku Svetinju, Crvenu Zvezdu!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Можда пола Србије ако и толико полако шта сте се дигли после једне године приземљит ћемо вас брзо.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mozda pola Srbije,vec vise od pola Srbije.55% u Srbiji navija za Zvezdu,30% za komsiju malog a 15% za sve ostale ili za nikoga.Za poslednje 3 godine,2 puta smo prvaci i bicemo jos dugi niz godina jer smo se vratili tamo gde nam je i mesto a vi ne da ste prizemljeni nego zakucani za dno.

      0
      0
      Odgovori
  4. Sa časnim ljudima na čelu kluba naravno. Uzećemo titulu,a onda na sve rekorde pop…će nam se neki Kairat Levadija. Staze slave u evropi na ovakav način nikada. Juče smo koliko znali. Uz sve se dešavalo smo pobedili,a ja se danas stidim pobede. Za Zvezdu koju sam voleo!

    0
    0
    Odgovori
  5. ovo je kruna u izavama-saopstenjima ovog coveka … i PREZADUZEN0G-TRULOG kluba (pod sumnjom rada-uspeha i FINANSIJA … u kome vlada KORUMPCIJA i KRIMINAL) . klub u kome su ljudi sumnjive proslosti i sadasnjosti … coveka sa poternice, zbog cega i koga treba srpska sportska javnost da se STIDI !!! kad pogledamo ljude u i oko zvezde … pa ovo … u Srbiji postaje normalno … UEFA i FIFA su zasad jedini koji mogu fudbal u srbiji i srpsku sportsku javnost da spasi od ovakvog kluba i ovakvih … ljudi.

    0
    0
    Odgovori
    • Деда, тек у апотеку, стани у ред за бенсендин. Терза, уништавају ову гамад, нарочито овог пензионера. Тужно је бити ти. Хахаха

      0
      0
      Odgovori
      • Ponosite se time sto vam klub svetle tradicije i imena i rezultata vodi jedan okoreli mafijas i kriminalac, samo ne zaboravite da djavo dolazi po svoje —doci ce jednog momenta da naplati sve sto je kriminalac, opljackao samo se bojim da ne bude mnogo bolno po vas i vas klub—a to sto ce on unistiti nekog nema od toga nista–jer unistice i vas i vas klub zajedno, pa kada se pitas odakle da platim struju, kako da kupim detetu knjige, onda ces shvatiti, odnosno shvaticemo svi kakvi nam kriminalci vrsljaju u sportu, i drzavi, a kriminalci u pljacki ne razlikuju boje dali su crveo bele ili crno bele, —zato sada uzivajte u glodjovicevoj kradji i velicanju AV velikog vodje -ali nicija nije gorela do zore

        0
        0
        Odgovori
  6. -Sa MRAKane se „oseca“ OGROMNA kolicina „negativne energije“ koja preti da se prosiri i po deponijama, smetlistima i djubristu…!!! .!. XXAAXXAA .!. ….

    0
    0
    Odgovori
    • Ala si pismen, svaka ti čast!
      “MRAKANA… MRAKANA“… Aj’ probaj još jednom, možda ti i uspe.
      Pa jesu li vas sudije zajebale za -32 ili ste nesposobni, kukala vam majka?

      0
      0
      Odgovori
    • Opet si promenio nik,ludaku?Mislis da te nismo prepoznali jer ovako glupe i idiotske komentare,gde se sam sebi smejes,mozes da napises samo ti…grobaru do koske ili idiotu do neba.
      Doduse,ovaj penzioner i smejurija su poceli da ti konkurisu po glupostima.

      0
      0
      Odgovori
  7. -Sa MRAKane se „oseca“ OGROMNA kolicina „negativne energije“ koja preti da se prosiri i po deponijama, smetlistima i djubristu…!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Sve sto mozes kupiti novcem jeftino je..NAJSKUPLJE je ono sto suzama i dusom placas !!! CEKA VAS PAKAO I STRASNI SUD…USKORO, ZAUVEK !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter