14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO PARTIZAN OŠTEĆEN: Marko Grujić: Ni nama nije sviran penal!

Objavljeno: 28.02.16 u 15:06

Fudbaler Crvene zvezde rekao je da je i on bio fauliran u kaznenom prostoru.

Nakon pobede Crvene zvezde od 2:1 u 150. večitom derbiju, strasti se ne stišavaju. Prema mišljenju navijača Partizana, crno-beli su oštećeni za jedanaesterac, nakon čega im je poništen gol zbog ofsajda. To je izazvalo prvo besnu reakciju Ivana Tomića, da bi nakon toga i uprava reagovala saopštenjem..

Ipak, ni crveno-beli nemaju razloga da budu preterano zadovoljni suđenjem. Naprotiv, prema rečima Marka Grujića, i Zvezda je oštećena za jedanaesterac:

– Pao sam i čuo povike sa strane da foliram. Moram da kažem da sam dobio udarac i da je bio prekršaj, rekao je Grujić za B92.

Iako nije želeo da ide dalje u diskusiju oko suđenja, prokomentarisao je sam meč:

– Videli smo veoma zanimljiv derbi. Uspeli smo brzo da odreagujemo posle njihovog gola i već do kraja poluvremena postignemo dva, a potom izdržimo do kraja i ostvarimo još jednu veliku pobedi. Trijumf dobija na posebnom značaju jer se igralo na terenu najvećeg rivala, zaključio je Zvezdin vezista.

0
0
14 Komentara
  1. stop ciganizaciji Srbije!!! Partizan je drasticno ostecen i to je svima jasno. Igracima Crvene svaka cast ali Partizan se sistematski rusi van fudbalskog terena. Iza toga stoji premijer,sns,pa savez na celu sa Kokezom pa sve do kriminalca Tvorzica koji nikako da zavrsi u zatvor iako mu je tamo mesto, Slicno je i u drugim sportovima, na celu Crvene se dovode bahati kriminalci,manipulatori poput Covica,Jelenica, Ofkana…da svojim ‘sposobnostima“ pomognu a drzava ce naravno da ih stiti. Njima to nije dovoljno vec namerno urusavaju Partizan tako stro guraju svoje ljude u njegovu upravu poput Vazure, Nedica…da rovare iznutra, pretnje potencionalnim sponzorima iza kojih stoji drzava i slicno. Ova kradja u derbiju je samo kap ali mnogo vise se partizan urusava neprimetno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter