14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO PARTIZAN OŠTEĆEN: Marko Grujić: Ni nama nije sviran penal!

Objavljeno: 28.02.16 u 15:06

Fudbaler Crvene zvezde rekao je da je i on bio fauliran u kaznenom prostoru.

Nakon pobede Crvene zvezde od 2:1 u 150. večitom derbiju, strasti se ne stišavaju. Prema mišljenju navijača Partizana, crno-beli su oštećeni za jedanaesterac, nakon čega im je poništen gol zbog ofsajda. To je izazvalo prvo besnu reakciju Ivana Tomića, da bi nakon toga i uprava reagovala saopštenjem..

Ipak, ni crveno-beli nemaju razloga da budu preterano zadovoljni suđenjem. Naprotiv, prema rečima Marka Grujića, i Zvezda je oštećena za jedanaesterac:

– Pao sam i čuo povike sa strane da foliram. Moram da kažem da sam dobio udarac i da je bio prekršaj, rekao je Grujić za B92.

Iako nije želeo da ide dalje u diskusiju oko suđenja, prokomentarisao je sam meč:

– Videli smo veoma zanimljiv derbi. Uspeli smo brzo da odreagujemo posle njihovog gola i već do kraja poluvremena postignemo dva, a potom izdržimo do kraja i ostvarimo još jednu veliku pobedi. Trijumf dobija na posebnom značaju jer se igralo na terenu najvećeg rivala, zaključio je Zvezdin vezista.

0
0
14 Komentara
  1. Ovo sto Jasmin pise je apslutno tacno! Ja mislim da je Everton zasluzio crveni vec u prvom poluvremenu kao i trener partizana tomic mozda i S.Ilic a zurnal nijedan komentar mi nije objavio u kojem sam napisao da je Everton treba da bude iskljucen

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj zurnal uvek pise protiv Zvezde i laze za korist partizana…svaki DELIJA TREBA da ne kupuje zurnal pa nek se ugasi i on kao sto ce da se ugasi njegov miljenik partizan

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota sta radi grobarski sajt zurnal…on jedini ne objavljuje komentare u kojima gradjani Srbije misle da je i Zvezda ostecena

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je debelo ostecena partizan nije…penal je bio za Zvezdu a ne za partizan. Gogua se aktivirao iz ofsajda kad je dao gol, Everton je zasluzio crveni!

    0
    0
    Odgovori
  5. sudija je kriv sto se najveca njihova legenda kod lucovog slobodnjaka sagla da sacuva frizuru u zivom zidu…sudija je kriv sto nisu sa igracem vise mogli da stvore sansu,sto su godinama otimali pa sad placu….kme kme kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori
  6. Onaj jesenjasnji derbi i ovaj od juce su kao nebo i zemlja.U onom smo videli mnogo kvalitetniji fudbal,partizan je imao kvalitetniji tim od ovoga ali ste ih i pored toga demolirali i oducili od fudbala.Ovaj je bio slab i nekvalitetan a na osnovu vidjenog,partizan je mozda i zasluzio bod jer je Zvezda,iako kvalitetnija za nekoliko klasa,odigrala ocajno.Penal nad tobom nismo ni mogli da vidimo,zbog idiotske pirotehnike koju su ubacivali navijaci a ono sto oni traze i sto se zale da im nije dosudjen,nema veze sa penalom.Cisto foliranje i pokusaj iznudjivanja penala od strane Mihajlovica,koji se bacio u Petkovica.Dobro je prosao jer mu nije dodeljen zuti karton.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa partizan nije oštećen za penal.Mali Mihajlović je čak zaslužio žuti karton za pokušaj iznude penala.Bacio se preko noge Petkovića.Naivno,klinački.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter