0
Domaći fudbal

KAPITEN SIGURAN: Večiti derbi je prava motivacija za sve igrače, idemo na pobedu!

Objavljeno: 26.02.16 u 16:40

Nositi kapitensku traku u večitom derbiju je neprocenljivo i predstavlja privilegiju.

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković smatra da njegovi saigrači imaju veliko samopouzdanje za utakmicu velikog značaja i da žele da nastave pobednički niz:

– Jedva čekamo da počne utakmica. Ona je najvažnija u našem fudbalu i mi smo spremni i orni za nju. Želimo da nastavimo u istom stilu. U derbiju nema favorita, iako to tabela ne pokazuje. Ovo je poseban meč i sam po sebi je motiv. Spremni smo 100 odsto i nadamo se pobedi, rekao je kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković.

Luković nije želeo da prognozira ishod derbija:

– Ja igram na kladionici pa da kažem? (smeh). Teško je prognozirati takve utakmice, prednost je velika, ali ne mora ništa da znači. Mi idemo na pobedu, nerešenim rezultatom ne bih bio zadovoljan, jasan je Luković.

Prekaljeni defanzivac ne može da poredi njegov prvi derbi sa ovim sada:

– Te dve utakmice se ne mogu porediti. Tada sam bio mlad i nisam mogao da zaspim pred meč. Sada je drugačije, iskusan sam i normalno spavam. Nemam posebnih saveta za saigrače, jer je utakmica protiv Partizana sama po sebi prava motivacija, zaključio je Aleksandar Luković.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter