0
Fudbal

BENFIKINO CRVENO SVETLO: Šaponjić ne može, Jović neizvestan!

Objavljeno: 25.02.16 u 12:22

Omladinska reprezentacija Srbije 2. marta sastaje se sa Španijom u poslednjoj proveri pred mečeve elitne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ipak, reprezentacija će na tim mečevima biti nekompletna.

Naime, portugalska Benfika, za koju od ove zime nastupaju Ivan Šaponjić i Luka Jović, zabranila je Šaponjiću nastup za nacionalni tim (Benfika B ima utakmicu u tom periodu), dok je Jovićevo prisustvo pod znakom pitanja:

– Meč sa Španijom je za nas veoma važan, jer se radi o poslednjoj proveri pred mečeve u kvalifikacijama za odlazak na EP, ali kako nije termin FIFA onda ni klub nema obavezu da pusti igrača. S druge strane, raduje nas činjenica da će Lijanko Vojnović, momak koji igra za brazilski Sao Paulo, imati debi u reprezentaciji Srbije, rekao je direktor mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela.

Srbija će se od 24-29. marta za plasman na EP u Nemačkoj boriti pred našom publikom sa Francuskom, Danskom i Crnom Gorom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter