0
Američki fudbal

NFL: Bredford veoma blizu ostanka u Filadelfiji

Objavljeno: 23.02.16 u 23:32

Sjajni kvoterbek i Iglsi nastaviće saradnju i naredne godine.

Uprkos veoma lošem početku, Sem Bredford je u drugom delu sezone igrao izuzetno dobro, pa je skrenuo pažnju ljubitelja američkog fudbala na sebe.

Nekadašnji osvajač Hajsmenovog trofeja tako je postao jedna od najvećih „meta“ među slobodnim agentima. Ipak, u ligi vlada konsenzus – Bredford ostaje u Filadelfiji.

Naime, iako je pokazao da je kadar da nosi tim u drugom delu sezone, Bredford još uvek nije uspeo da uveri ljude kako spada u sam vrh, te je malo verovatno da će dobiti priliku da negde bude apsolutni broj jedan.

Sa druge strane, u Filadelfiji pozicija kvoterbeka mu je praktično zacementirana, a talentovaniji korpus „vajd risivera“ teško da će moći da dobije negde drugde – i Džordan Metjuz i Nelson Aloghor spadaju među najtalentovanije hvatače u ligi, dok se očekuje da „tajt end“ Zek Erc postane još produktivniji naredne sezone. Uz još jednog kvalitetnog hvatača, te sređenu ofanzivnu liniju, Bredford će zaista imati tim kadar igranja u plej ofu.

Vreme će dati odgovor, ali je svakako jasno – Iglsi će ponovo biti pakleno jaki.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter