6
Domaći fudbal

ČUJTE I POČUJTE: Kome je od koristi da na ovako nedostojan način remeti Partizan?

Objavljeno: 23.02.16 u 12:17

Na današnjoj sednici čelnih ljudi Partizana, bilo je reči problemima koji se, po navodima uprave, provlače i preuveličavaju po domaćim medijima.

Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

Svedoci smo, u poslednjih nekoliko dana, medijskih natpisa, feljtona i analiza u kojima provejavaju maliciozne i tendenciozne optužbe protiv određenih aktuelnih i pre svega bivših rukovodećih struktura u Partizanu.

Ne možemo a da se ovom prilikom ne rukovodimo drevnim pravničkim pitanjem: qui bono? Kome je, dakle, od koristi da na ovako nedostojan način remeti prvi tim pred još jednu svetkovinu srpskog fudbala, jubilarni 150. večiti derbi?

Kome je od koristi da u tiražnim dnevnim novinama iznova daje na samo sebi svojstvenu ekspertizu ugovore koje su pravosudni organi i tužilaštvo u prošlosti tri puta pregledali i nisu nalazili ni jedan element bilo kog krivičnog dela?

Ko je taj ko nelegalno i kriomice iznosi ili daje naloge da se klupska dokumenta učine dostupnim medijima i pravosudnim organima, nastojeći da se predstavi kao tartifovski zaštitnik pravde i pravičnosti?

Kome je od koristi da se  ilikvidnim strukturama oko našeg Kluba nerazumnim obećanjima stavljaju u izgled neodmereni uticaj, nesvakidašnja moć u odlučivanju, neutaženi procenti i neprikosnoveni zamajac kontrole svega postojećeg – od svlačionice Omladinske škole do svlačionice nekog evropskog kluba?

Junaštvo je, govorio je Marko Miljanov, sebe odbraniti od drugoga, a čojstvo drugoga odbraniti od sebe.

Svesni obe navedene vrednosti, odgovorni pred sedamdesetogišnjom istorijom Partizana, njegovim velikanima i iskrenim poštovaocima našeg Kluba, odgovore na ova pitanja prepuštamo onima koji su za njih zainteresovani.

Istovremeno, nastojaćemo da samopregorno, časno i još energičnije branimo crno-belu instituciju od iracionalnih i loših namera jer je uvek bilo i biće najvažnije – živeo Partizan!

0
0

6 Komentara

  1. JA NISAM MAJKEMI NEZNAM GDJE SU TI DOKUMENTI.IDIOTI VI NEZNATE ŠTA PIŠETE PA NEMOŽE NEKO IZ POŽAREVCA UZETI DOKUMENTE IZ PARTIZANA JEDINO AKO NIJE DALAJ LAMA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naslov „Cujte i pocuJte“ dovoljno govori o obojenosti lista HOTSPOT. I pred kosarkaski kup Srbije zvezdaski lobi blizak vlasti pustiio je u etar ( preko njihovih listova ) spisak pojacanja KKP ne bi li ga uzdrmali. Sada isto rade pred derbi. HOTSPORT je deo tog sistema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter