0
Evropske lige

SERIJA A: Napoli nije iskoristio ‘kiks’ Juventusa, zaustavio ga Miha (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.16 u 23:08

U poslednjem meču 26. kola Serije A, Napoli je na svom terenu remizirao sa Milanom 1:1 (1:1).

Bio je ovo pravi derbi u kome je tim sa „San Paula“ napadao, Milan se branio i odbranio. Napoli je nastavio sa serijom loših rezultata i posle poraza od Juventusa i Viljareala, remizirao je sa četom Siniše Mihajlovića.

Napoli je zapretio već u 16. minutu kada je Insinje šutirao preko gola. Do 35. minuta bilo je zatišije kada je Kaljehon šutnuo, ali nije bio dovoljno precizan. Domaćinu se inicijativa isplatila u 39. minutu kada je Insinje šutirao sa nekih 25 metara iskosa, lopta je nekog pogodila i prevarila sjajnog Donaruma. Ipak, slavlje Napolitanaca nije dugo trajalo, jer je u 44. minutu Bonaventura pogodio za 1:1.

(Izvor: Videa)

(Izvor: RuTube)

U drugom delu igre na terenu je postojala samo ekipa Napolija. Najozbiljniju šansu domaćin je imao u 67. minutu, ali je nije iskoristio Mertens. U 82. minutu pokušao je Iguain, ali je bio neprecizan. „Zlatnu šansu“ Napolije propustio u 92. minutu kada je El Kaduri dobio loptu na pet metara od gola, ali preslabo šutirao pravo u Donaruma.

Napoli ostaje na drugom mestu sa bodom manje od lidera Juventusa, dok je Milan šesti sa osam bodova manje od Fiorentine koja se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter