0
Evropske lige

BARTOMEU SE NADA: Odoleće naše zvezde parama, a i vreme je na našoj strani

Objavljeno: 21.02.16 u 13:51

Džozep Bartomeu, predsednik Barselone, u izjavi za ‘Dejli mejl’, rekao je da veruje da će glavne zvezde tima ostati tu i dogodine, uprkos finansijksi primamljivim ponudama.

Od sledeće sezone, na klupi Mančester Sitija sedeće Pep Gvardiola, što je bio dovoljan povod da mediji počnu sa špekulacijama o dolasku Lea Mesija u redove „Građana“.

Doduše, na pitanje šta je glavni motiv odluke igrača da odole pozivu bivšeg trenera, Bartomeu je šaljivo rekao:

– Vreme, aludirajući na kišnu klimu karakterističnu za Britaniju.

– Svesni smo da bi svako od njih – I Mesi, Nejmar, Suarez, Buskets… zarađivao više novca u drugim klubovima, ali mi nismo samo fudbalski klub, rekao je Bartomeu, pa pojasnio:

– Mi se bavimo mnogim drugim stvarima. Pomažemo UNICEF, pomažemo deci širom sveta… velika smo porodica, trudimo se da ispunimo i sve druge aspekte, ne samo sportske. Zato sam i siguran da su igrači srećni kod nas. Plus, sve radimo kao porodica. Mislim da je to sasvim dovoljno da odole malo većem novcu od onoga koji dobijaju ovde.

Potom se osvrnuo i na Lea Mesija:

– Mesi je kod nas od 13. godine. Nismo ga doveli ovakvog, stvorili smo ga. Pitanje je da li bi postigao ovoliko da nije bio deo našeg sistema. Ako želite takvog igrača – stvorite ga! Mesi ostaje kod nas, zaključio je intervju Bartomeu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter