0
ATP

ATP RIO DE ŽANEIRO: Bio jednom jedan Rafa…

Objavljeno: 21.02.16 u 12:52
Španski teniser Rafel Nadal već duže vreme ne može da pronađe svoju prepoznatljivu igru, a da je u lošoj formi potvrdio je i porazom od 45. tenisera sveta Pabla Kuevasa u polufinalu turnira iz serije 500 u Rio de Žaneiru rezultatom 6:7(6-8), 7:6(7-3), 6:4.
 

Turnir u gradu domaćina Olimpijskih igara bio je drugi u nizu koji se igra na šljaci, podlozi na kojoj je Nadal ostvario najznačajnije uspehe u karijeri i demonstrirao najveću suverenost, ali i drugi turnir koji peti teniser sveta završava pre borbe za titulu, s obzirom na to da je na turniru u Buenos Ajresu izgubio u istoj fazi od Austrijanca Dominika Tima.
 
Ovo je bila svojevrsna osveta Urugvajca za poraz u četvrtfinalu istog turnira prošle godine, kada je Španac slavio sa 2:1 u setovima.
 
Kuevas će u meču za trofej igrati protiv Argentinca Gvida Pelje, koji je u polufinalnom duelu savladao upravo Nadalovog „dželata“ na prethodnom turniru.
 
 
Pripremio: Viktor Veličković
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter