0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NE MORAJU DA BRINU: Partizan ima svog Ibrahimovića!

Objavljeno: 20.02.16 u 11:38

Italijanski mediji imaju samo reči hvale za igrača crno-belih, koga porede sa Ibrahimovićem zbog njegovih tehničkih veština, ali i fizičkih karakteristika.

Na sajtu juvenews.eu stoji sledeće:

Treneri koji su minulih godina radili na razvoju Dušana Vlahovića porede ga sa Zlatanom Ibrahimovićem, zbog njegovih tehničkih veština, ali i fizičkih karakteristika. Poseduje odličnu brzinu i sjajnu tehniku za nekog ko je visok 190 centimetara, što je već pokazao u Italiji, na turniru Nereo Roko. Uprkos činjenici da je bio namlađi igrač turnira, pamti se njegov het-trik protiv NAK Brede. Kao pažljivi pratilac tržišta mladih igrača, Juventus je njegovo ime zabeležio i dvaput podvukao, a sigurno će doći u Beograd da ga prati.

Povodom toga oglasio se i poznati „lovac“ na talente Dušan Trbojević, čovek koji maldog Vlahovića doveo u Partizanove redove. On je za Partizan TV rekao  da Dušan Vlahović spoj Dragana Mancea i Save Miloševića:

– Ako bih Ducu s nekim trebalo da uporedim onda je on, otprilike, spoj Dragana Mancea i Sava Miloševića. Po talentu. S tim da su njih dvojica napravili karijere. Znam Sava kad je bio mali, kad nije davao golove, ali su klub i tadašnji trener Ljubiša Tumbaković stali iza njega zato što su verovali, kao što sad Partizan veruje u Ducu, rekao je Trbojević.

Dušan Vlahović ima samo 16, a ukoliko ga Ivan Tomić ubaci u igru protiv OFK Beograda, postaće najmlađi debitant u istoriji crno-belih. Trbojević je dodao da je njegov talenat nesporan  da mu je drago što je Partizan Vlahoviću pružio šansu:

– Talenat niko ne može da mu uzme. Ako mu je Partizan pružio šansu u tim godinama, to mora da poštuje. Pametan je dečko, elokventan, odličan đak. Tragedija bi bila da potencijal tog tipa ne napravi karijeru. Samo, Duco, pazi šta ti kaže čika Trba: „ostani čvrsto na zemlji, slušaj i poštuj starije kolege. Trenere. Ekonome. Portire. Moraš prvo da budeš dobar čovek. Da kad završiš karijeru pogledaš biografiju i vidiš šta si uradio. A ne da pričaš „bio sam talentovan“, zaklučio je Dušan Trbojević.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter