1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRUJIĆ: Srećan sam što sam postao član Vojvodine

Objavljeno: 19.02.16 u 15:50

Bivši fudbaler Partizana Nikola Trujić danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Vojvodine i nije krio oduševljenje što je promenio sredinu.

Trujić se ekipi iz Novog Sada priključio još na pripremama u Beleku, a danas su konačno završene sve formalnosti vezane za transfer.

Pored Trujića danas je predstavljen i Dušan Mićić doskorašnji vezitsa čačanskog Borca.

Posle promocije, Trujić je rekao da je presrećan dolaskom u Vojvodinu i da će se truditi da što više pokaže:

– Srećan sam što sam postao deo ovog kluba, koji je jedan od tri najveća u Srbiji. Mislim da je ovo dobra sredina kako za mene, tako i za sve mlade igrače. Verujem da će mi ovo biti dobra odskočna daska za nešto veliko, jer u Vojvodini su ponikli mnogi veliki igrači koji su kasnije odlazili u jake evropske lige, pa se nadam da će tako biti i u mom slučaju. U sadašnjoj ekipi ima dosta dobrih momaka i igrača. Lepo su me prihvatili, a dosta njih poznajem od ranije, dok sam sa nekima i igrao. Trenera Lalatovića takođe već poznajem, pošto smo sarađivali u Napretku i mislim da imamo jedan sjajan odnos, tako da tu neće biti nikakvih problema, kaže Trujić.

Eventualni debi na zvaničnom meču u dresu Vojvodine, Trujić bi mogao da ima već sutra, kada će crveno-beli od 15 časova dočekati ekipu Spartaka na “Karađorđu”.

 

0
0

1 Komentara

  1. Momce srecno u nastavku karijere,zelim ti puno uspeha i srece! Kad ode nasa lopovska uprava mozda ce biti vise prostora za ljude koji znaju i vrede!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter